Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Zwolle ❤️ Praktijk Paola Pisu

Hypnotherapie Zwolle praktijk Paola Pisu

Hypnotherapie Zwolle (Overijssel) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Zwolle, Dalfsen, Elburg, Hattem, Heino, Kampen, Ommen, Raalte, Wezep en Wijhe.

Hypnotherapie Zwolle – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Zwolle is gevestigd in het gebouw ‘de Verbinding’ – met prachtige muurschilderingen – aan de Grote Voort 8 -10 in Zwolle. Dit gebouw ligt vlak bij de A28, zowel afrit Centrum en afrit Zuid en is gemakkelijk bereikbaar.

De praktijk is sfeervol en praktisch ingericht en beschikt over een wachtruimte en toilet.

Parkeren: het hek staat open, rijd door naar de parkeerplekken. De bezoekersingang zit aan de zijkant waar je kunt aanbellen bij het naambord ‘Ombra della Terra’.

Wie is Paola Pisu?

Paola Pisu heeft met Hypnotherapie Zwolle haar eigen succesvolle praktijk waar zijn mensen gidst die met heel verschillende problematiek bij haar komen. Zij is tevens gecertificeerd coach/counselor en gespecialiseerd in werkgerelateerde vraagstukken. Denk daarbij aan: losmaken van creativiteit, werken aan je zelfvertrouwen en/of eigenwaarde, doorbreken van angst, , rouwverwerking bij veranderingen in de organisatie, verhelpen van concentratieproblemen, stress, enzovoort.

Daarnaast helpt zij ook mensen met andersoortige klachten als werken aan het gewicht en gezonde leefstijl, slaapproblemen, stoppen met roken en gidst zij jou bij het opruimen van blokkades, zodat jij ten volle kunt leven.

Paola staat voor een heel persoonlijke benadering, waarbij maatwerk, een goede voorlichting inzake hypnose en met name rust, begrip en luisteren centraal staan. Paola is een Internationaal Register Hypnotherapeut en heeft zich daarnaast ook verdiept in haar vak door middel van diverse gespecialiseerde masterclasses. Bijvoorbeeld: regressietherapie, de virtuele maagband en daarnaast is tevens gediplomeerd gewichtsconsulent.

Werkwijze Hypnotherapie Zwolle

Kenmerkend voor de werkwijze van Hypnotherapie Zwolle zijn enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen die zelf de regie in handen nemen. Jij realiseert je dat je daarbij een gids nodig hebt die luistert en de tijd voor je neemt. Door de gedegen intake is duidelijk welke behandeling precies past bij jou behoeften en wensen. Daarbij ben ik intuïtief, stem ik me af op jou en daarnaast nog hartelijk, transparant en humorvol.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Zwolle

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Zwolle is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via bovenstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Zwolle, Dalfsen, Elburg, Hattem, Heino, Kampen, Ommen, Raalte, Wezep of Wijhe? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Zwolle annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Zwolle tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Zwolle ❤️ Praktijk Paola Pisu
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Paola Pisu is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Zwolle ❤️ Praktijk Paola Pisu, Grote Voort 8, 8041AM, Zwolle, Overijssel, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×