Zaalverhuur Boxmeer: De Perfecte Locatie voor Uw Bijeenkomst

Op zoek naar een stijlvolle en praktische ruimte voor uw volgende vergadering, training of presentatie? De HypnoWorld Academy & Hypnotherapie biedt u dé perfecte locatie in Boxmeer!

Waarom kiezen voor onze zaal?

📍 Uitstekende locatie: Gelegen in het bedrijfsverzamelgebouw “Hertogstaete” op de Heinz Moormannstraat 1A, aan de rand van Boxmeer, zijn we zowel met de auto als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Op slechts een korte afstand van de A73 en op een comfortabele wandelafstand van 10 minuten vanaf het treinstation.

🌟 Comfort en Toegankelijkheid: De zaal bevindt zich op de eerste etage van het luxueuze bedrijfsverzamelgebouw “Hertogstaete” en is voor iedereen toegankelijk dankzij de aanwezige lift.

Verfrissingen: Een eigen koffiebar staat ter beschikking met vers gezette koffie, diverse theesoorten en gekoeld water om uw gasten te voorzien van de nodige verfrissing. Gekoelde frisdranken verkrijgbaar à € 2,- per blikje.

🎥 State-of-the-art apparatuur: Een reusachtig beamerscherm (doorsnede 3 meter) inclusief laserbeamer en een geluidsinstallatie van topkwaliteit (Bose) staan garant voor een professionele presentatie of workshop. Digitale flip-over aanwezig evenals een grootbeeld TV-scherm en draadloze Sennheiser microfoon.

📅 Flexibiliteit: Of u nu voor een hele dag of slechts een dagdeel ruimte nodig heeft, onze zaal is beschikbaar op alle dagen van de week, geheel naar uw wens.

Ziet u het al voor zich? Een effectieve vergadering of inspirerende workshop in een ruimte die aan al uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden tot het huren van deze schitterende accommodatie in Boxmeer. Mis deze kans niet en maak van uw volgende evenement een gegarandeerd succes!

De zaal is voorzien van een eigen pantry. Alle tafels kunnen voorzien worden van popup contactdozen met een 230 volt aansluiting en 5v USB contacten. Hierdoor is de ruimte tevens uitermate geschikt voor het geven van computer trainingen. Snelle wifi aanwezig en gratis beschikbaar.

Zaalverhuur Boxmeer – Prijzen

Zaalhuur per 5 uur (dagdeel): € 125,-
Zaalhuur per 10 uur (dag): € 225,-
Onbeperkt koffie, thee, water: € 8,50 per persoon
Beeld- en geluidsapparatuur: € 20,- per dag/dagdeel
Gekoelde frisdranken: per blikje € 2,-

Alle prijzen zijn exclusief 21% b.t.w.

Voor vragen of interesse kunt u geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen contact opnemen met onze klantenservice, op werkdagen bereikbaar van 10.00 – 13.00 uur o.n. 040-7110382 (menukeuze 4)

Hieronder kunt u gemakkelijk en snel een zaal huren. Geef hierbij uw wensen aan, ook met betrekking tot de huur van apparatuur (indien gewenst) en het koffie/thee arrangement. Facturatie vindt achteraf plaats op basis van werkelijk verbruik. U kunt te allen tijden kosteloos annuleren tot 2 dagen voor de boekingsdatum.