€ 449,-
Gestart op 13 mei 202410.00 - 17.002 dagen

Meesterschap in Hypnotische Inducties: De Onmisbare Kunst van Instant Hypnose

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Niet alleen spectaculair maar ook nog eens snel en effectief. In de tweedaagse cursus Instant Inducties / Instant inductietechnieken leer je alle ins- en outs over de wijze waarop je iedereen in zeer korte tijd in hypnose krijgt.

NRTO & GRO Erkenning

In het kader van onze toewijding aan de vorming van hooggekwalificeerde Internationaal Register Hypnotherapeuten, zijn we vastbesloten om een uitgebreid arsenaal aan technieken aan te reiken voor het initiëren van de hypnotische staat. Binnen dit domein maken we onderscheid tussen drie essentiële categorieën: instant inducties, rapid inducties zoals de beroemde Dave Elman inductie, en overige inductietechnieken, waaronder de progressieve relaxatiemethode.

De Kunst van Snelle Hypnose

In respons op de uitdrukkelijke wens van onze enthousiaste cursisten, verheugen wij ons erover onze geheel vernieuwde meesterklasse te presenteren, getiteld “Instant Inductietechnieken”, welke naadloos aansluit op de groeiende vraag naar snelle en uiterst effectieve inductiemethoden. Deze intensieve workshop van twee dagen vertegenwoordigt een ongeëvenaarde kans voor elke therapeut om hun gereedschapskist van vaardigheden uit te breiden en meester te worden in geavanceerde inductietechnieken. Met de kennis en praktische vaardigheden die je in deze meesterklasse zult verwerven, ben je in staat om met het grootste gemak en vertrouwen iedereen, waar en wanneer dan ook, in een diepgaande hypnotische trance te brengen!

Instant inductietechnieken – Wat staat je te wachten?

Instant inductie foto hond Tijdens deze intensieve training zullen we je vertrouwd maken met ‘s werelds snelste en meest effectieve hypnotische inductiemethoden, zoals die beoefend worden door vooraanstaande hypnotiseurs, waaronder de ongeëvenaarde “Worlds Fastest Hypnotist”, Sean Michael Andrews.

Je zult een grondig begrip ontwikkelen van alles wat je nodig hebt om zelfs de meest uitdagende cliënten of vrijwilligers binnen enkele seconden in een diepe trance te brengen. Het maakt niet uit of je in het verleden weinig succes hebt gehad met snelle inducties; deze meesterklasse zal van jou een volwaardige meester in het vak maken, zonder dat daarbij specifieke gaven of talenten vereist zijn.

Bovendien zullen we niet alleen een scala aan nieuwe instant inducties verkennen, maar zullen we ook grondig ingaan op de subtiliteiten van hypnotische taalgebruik, het belang van de voorbereidende gesprekken, veiligheidsinstructies, testmethoden, overtuigingen en de kunst van het herkennen van hypnotische trance. Deze kunst zullen we toetsen door de verplichte deelname aan de middag “Straathypnose” waarbij we als team aan de slag gaan om nietsvermoedende voorbijgangers kennis te laten maken met het fenomeen “Hypnose”.

De behandelde onderwerpen zijn onder andere:

– De onmisbare rol van de voorbereidende gesprekken
– Suggestibiliteitstesten die de sleutel tot succes vormen
– De invloed van context en intentie op inducties
– Het opbouwen van onwankelbaar vertrouwen, het smeden van een diepgaand rapport en het vestigen van een solide hypnotisch contract
– De verstandige keuze om met een hypnotisee te werken, gebaseerd op nauwkeurige beoordelingen
– Doeltreffend omgaan met mogelijke afleidingen en obstakels
– Een verkenning van de psychologie en fysiologie van hypnose
– Het ontcijferen van de ABS-formule (Attention-Based State) voor optimale resultaten
– Het meesterschap over effectieve verdiepingstechnieken, waaronder de vermaarde Head Roll Deepener en de doeltreffende Tapping-methode
– Het verfijnen van hypnotisch taalgebruik en het creëren van krachtige positieve formuleringen
– Het perfectioneren van je stemgebruik en attitude voor maximale impact
– Het onthullen van verborgen testen en hun onschatbare betekenis in het hypnotische proces
– Het strategisch inzetten van ankers voor een dieper bewustzijn
– Het scherpen van je vermogen om hypnotische trance te herkennen
– Het beheersen van zowel positieve als negatieve hallucinaties

Verschillende instant inductiemethoden zullen tot in detail worden behandeld, waaronder de vermaarde Handdrop Inductie, de Handshake Interrupt Inductie, de Hand Clasp Inductie, de Arm Pull Inductie, de Ambiguous Touch (geïnspireerd door Milton Erickson), de aangepaste Dave Elman Inductie (geperfectioneerd door Cal Banyon), en een schat aan andere onmisbare technieken.

De Onmisbare Voordelen van Instant Inducties

Het is van essentieel belang te begrijpen dat talloze hypnotiseurs en hypnotherapeuten zich vaak uitsluitend richten op progressieve relaxatietechnieken, hoofdzakelijk vanwege een gebrek aan opleiding of het ontbreken van zelfvertrouwen om snelle inducties uit te voeren. Echter, rapid en instant inducties zijn niet alleen verbluffend snel, maar ook buitengewoon doeltreffend wanneer ze correct worden toegepast. Deze inductiemethoden zijn toepasbaar in vrijwel elke denkbare situatie, en ze dienen uitermate goed voor doeleinden zoals demonstraties, straathypnose, publieke shows, en niet in de laatste plaats in de moderne hypnotherapiepraktijk. Door gebruik te maken van snelle, doch effectieve inductietechnieken, kun je je focus volledig richten op de kern van de therapiezitting.

Ontdek zelf de bewezen geheimen van succesvolle inductiemethoden en aarzel niet om je onmiddellijk in te schrijven voor onze onvergetelijke tweedaagse workshop, “Instant Inductietechnieken,” waar je de kunst van instant hypnose zult omarmen en integreren in je therapeutische gereedschapskist. Deze kans mag je absoluut niet laten schieten, want het bezitten van deze onmisbare vaardigheden zal je professionele reis als therapeut transformeren en je in staat stellen om op een indrukwekkende manier de kracht van hypnose te benutten. Het is tijd om jezelf te onderscheiden en meesterschap te bereiken in het fascinerende rijk van hypnotische inducties!

Belangrijke Opmerking!!!

Als vast onderdeel van deze masterclass is het noodzakelijk om de aangeleerde kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. Van alle deelnemers wordt verwacht dat zij actief deelnemen aan de “Straathypnose” middag waar we gezamenlijk de nieuw verworven technieken in de praktijk zullen toetsen. Het e.e.a. is echter afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij zeer slecht weer zal de middag worden verplaatst naar een andere datum. De vermoedelijke locatie van uitvoering, zal het Kronenburgerpark in Nijmegen zijn.

De groepsgrootte van deze masterclass is maximaal 10 en minimaal 6 deelnemers!

Hypnotherapie door Arno: Een Levensroeping

 

Overige informatie

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten, terugkomdagen en webinars. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Ttijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) is HypnoWorld Academy telefonisch bereikbaar o.n. 040-7110382 (menukeuze 1). Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN