Wil jij in 10 maanden een succesvolle praktijk?

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van een succesvolle praktijk in hypnotherapie, maar weet je niet waar te beginnen? HypnoWorld Academy heeft de perfecte oplossing voor jou! Ons vernieuwende opleidingsconcept stelt je in staat om in slechts 10 maanden tijd een gecertificeerde en succesvolle zelfstandige hypnotherapeut te worden.

Onze unieke aanpak combineert het beste van twee werelden: 10 interactieve fysieke bijeenkomsten op onze inspirerende locatie in Boxmeer en 10 boeiende online meetings, waardoor je flexibel en effectief kunt leren. Dit programma is speciaal ontworpen voor diegenen die de ambitie hebben om als zelfstandig hypnotherapeut aan de slag te gaan en tegelijkertijd al tijdens de opleiding inkomsten willen genereren door het aanbieden van hypnosesessies.

Bij HypnoWorld Academy begrijpen we dat de weg naar het opzetten van je eigen praktijk uitdagend kan zijn. Daarom bieden we niet alleen gedegen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden die essentieel zijn voor het succesvol uitvoeren van hypnotherapie. Onze ervaren trainers zullen je begeleiden bij elke stap, zodat je met vertrouwen je eigen praktijk kunt starten.

Na het afronden van onze opleiding voldoe je aan alle basisvereisten en kwaliteitscriteria om als gecertificeerd Register Hypnotherapeut erkend te worden. Je ontvangt het officiële diploma Zelfstandig Hypnotherapeut, waarmee je jouw professionele en betrouwbare praktijk kunt uitbouwen.

Wil je meer weten over hoe HypnoWorld Academy jouw droom om een succesvolle hypnotherapeut te worden kan realiseren? Lees verder en ontdek hoe onze opleiding jouw carrière een impuls kan geven!

Ben jij er klaar voor?

Schrijf je dan nu in en betaal automatisch in 10 maandelijkse termijnen van € 249,-

LET OP! Deze prijs wijzigt per 1 februari 2024 en wordt dan € € 299,-

Zelfstandig Hypnotherapeut

Geen coach maar therapeut

In Nederland zijn er meer dan 100.000 coaches die mensen begeleiden op verschillende levensgebieden. Echter, bij HypnoWorld Academy richten we ons op een heel ander vakgebied: het opleiden van erkende hypnotherapeuten. Dit is een belangrijk onderscheid, want hoewel coaching waardevol kan zijn, gaat hypnotherapie een stap verder in het adresseren en oplossen van diepgewortelde problemen.

De opleiding bij HypnoWorld Academy is uniek omdat we ons niet baseren op NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) technieken. NLP, hoewel nuttig in bepaalde contexten, is nooit bedoeld geweest voor therapeutisch gebruik op de manier zoals hypnotherapie dat doet. In plaats daarvan ligt onze focus op de principes van klassieke en directe hypnose, zoals onderwezen door Dave Elman. Deze benadering onderscheidt zich aanzienlijk van moderne hypnosetechnieken die vaak voortvloeien uit de psychoanalyse.

Bij HypnoWorld Academy concentreren we ons op een heldere, begrijpelijke en directe communicatie met het onderbewustzijn. Onze methode vermijdt ingewikkelde taalpatronen of het emotioneel herbeleven van gebeurtenissen, die vaak worden geassocieerd met andere therapeutische praktijken. In plaats daarvan gebruiken we duidelijke, tolerante en directe technieken om ingrijpende gebeurtenissen, fysieke, mentale en emotionele problemen en klachten effectief aan te pakken.

De kern van onze opleiding ligt in het toerusten van onze studenten met therapeutische technieken en methodieken die direct invloed uitoefenen op het onderbewustzijn. Dit is de kracht van hypnotherapie zoals onderwezen bij HypnoWorld Academy. Wij leiden onze studenten op tot professionals die in staat zijn om diepgaande en blijvende veranderingen te bewerkstelligen bij hun cliënten, iets wat verder gaat dan de reikwijdte van traditionele coaching.

Waarin onderscheiden we ons?

Bij HypnoWorld Academy ga je niet dansen of knuffelen zoals je op veel filmpjes ziet van onze collega’s. Vanaf moment één gaan we serieus aan de bak, uiteraard wel met de nodige humor en zelfspot van de docent. Ook hoef je jouw koffie of thee niet onder je stoeltje te schuiven. HypnoWorld Academy werkt namelijk met kleine lesgroepjes waardoor je de volledige aandacht krijgt en er voldoende ruimte is om vragen te stellen. Een persoonlijke benadering, rust en ruimte is wat ons uniek maakt!

Het omzetten van kennis naar vaardigheden vormt een belangrijk onderdeel binnen de opleiding. Ook hiervoor hoef je geen hoekje op te zoeken in een overvolle ruimte. De leslocatie van HypnoWorld is namelijk voorzien 4 aparte en afgeschermde therapieruimtes waarin je gaat oefenen met mede-cursisten. Niet alleen heb je zo de volledige privacy, het benadert ook de situatie waarin gewerkt wordt in een praktijk voor hypnotherapie.

Naast het aanleren van praktische vaardigheden, verschillende technieken en methodieken met betrekking tot hypnose en hypnotherapie ga je eveneens aan de slag met een klein stukje marketing volgens de SMART-methode. Samen bepalen we jouw persoonlijke doel en zul je tijdens de opleidingsperiode persoonlijke groei doormaken. HypnoWorld Academy zal haar uiterste beste doen om ook jouw droom waar te maken, net zoals bij velen andere oud-cursisten die nu een drukke praktijk bezetten.

Om je te ondersteunen tussen de lessen door, krijg je toegang tot het online portal waar je alle documentatie, video’s en audiobestanden kunt bekijken of beluisteren. Naast de 10 fysieke bijeenkomsten op locatie zijn er ook nog eens 10 online bijeenkomsten die verlopen via Zoom.

HypnoWorld Academy & Hypnotherapie, voor empathische mensen met ambitie, passie en doorzettingsvermogen!

Opleiding zelfstandig hypnotherapeut pauze

Ben jij er klaar voor?

Schrijf je dan nu in en betaal automatisch in 10 maandelijkse termijnen van € 249,-

LET OP! Deze prijs wijzigt per 1 februari 2024 en wordt dan € € 299,-

Praktische Highlights

√ Cursusduur: 10 maanden, elke 2e zaterdag van de maand (vanaf feb. 2024 van 10.00-16.00 uur)
√ Instap mogelijkheden: februari | mei | augustus | november
√ Kosten deelname: Gespreide betaling in 10 maandelijkse termijnen van € 249,-
√ Inkomsten: Beginnen met het verwerven van inkomsten tijdens de opleiding
√ Erkenning: Officieel erkende opleiding met gewaarmerkt diploma
√ Groepsgrootte: minimaal 6 deelnemers, maximaal 16 deelnemers
√ Docenten: Professionals met jarenlange ervaring en praktijkvoering
√ Beroepsorganisatie: Gedurende het opleidingstraject gratis lidmaatschap CAT-beroepsorganisatie

CAT-College Deal voor studenten

Om al meteen van start te kunnen gaan biedt de beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) je een geweldige College Deal aan waarbij je gedurende de studieperiode gratis erkend CAT-student lid wordt. Onderdeel van de erkenning als CAT-student-therapeut is aansluiting bij de st. GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). De kosten hiervan bedragen € 22,95 (btw vrij) per kalenderjaar. Eveneens onderdeel van de erkenning als CAT-student is afnemen van een BBA Beroeps- Bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekering bij de BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten). Kosten € 86,- per kalenderjaar incl. assurantie belastingen. De BAT polis heeft een volledige Wkkgz dekking en tuchtrecht dekking.

HypnoWorld Academy & Hypnotherapie: blinkt uit in veelzijdigheid!

Inschrijven gratis informatiedagPlan een afspraak