Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TranceTalks: Leren, Lachen, Linken!

24 februari @ 10:00 - 14:00

€8,50
Evenement

Beste oud-cursist van HypnoWorld Academy & Hypnotherapie,

We hebben leuk nieuws voor je! Op 24 februari van 10.00 tot 14.00 uur rollen we de rode loper uit (figuurlijk gesproken dan) voor een exclusieve terugkomdag op onze vernieuwde leslocatie in Boxmeer. En ja, je bent uitgenodigd! Voor deelname vragen we slechts een kleine bijdrage voor koffie/thee en iets lekkers.

Dit is jouw kans om te netwerken, nieuwe verbindingen te maken en even bij te praten over alles wat met hypnotherapie te maken heeft. En als je dacht dat het alleen maar koffieleuten wordt, dan heb je het mis! We hebben een paar interessante onderwerpen op de agenda staan. Arno van den Munckhof vertelt je alles over ons het QuitEase Pro® Stoppen met Roken Expertprogramma.

Maar dat is nog niet alles! Jij bepaalt mede het programma. Dus als je brandende vragen hebt of iets wilt delen, is dit je kans. Denk eraan, geen vraag is te gek – nou ja, bijna geen vraag.

Het aantal stoelen is beperkt tot 24 (om te voorkomen dat we elkaar omver lopen), dus wees er snel bij! Vul gewoon het bijgevoegde boekingsformulier in en voilà, je bent erbij!

Tot 24 februari – we kunnen niet wachten om je weer te zien en samen een middag vol humor, kennis en verrassingen te beleven!

Mocht je deze TranceTalks (3L) dag gemist hebben of is deze reeds volg geboekt, geen nood we zullen op regelmatige basis nieuwe dagen inplannen. Volg ons op WhatsApp channels en je mist nooit meer een evenement. Minimaal aantal vereiste deelnemers om deze dag door te laten gaan is 10.

Groetjes,

HypnoWorld Academy & Hypnotherapie Team

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
€8,50
Evenement Categorie:

Organisator

HypnoWorld Academy & Hypnotherapie
Telefoon
040-7110382
E-mail
info@hypnoworld.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Boxmeer
Heinz Moormannstraat 1A
Boxmeer, Noord-Brabant 5831AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0407110382