Leslocatie Boxmeer

Persoonlijke aandacht & kwaliteitsonderwijs

Zaal Boxmeer

Op de HypnoWorld Academy & Hypnotherapie geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht en kwaliteitsonderwijs. In tegenstelling tot veel opleidingsinstituten, die vaak werken met grote groepen studenten, kiezen wij bewust voor kleinschaligheid. Onze lessen vinden plaats in kleine groepen, doorgaans van maximaal 16 deelnemers. Dit zorgt niet alleen voor een intieme leeromgeving, maar garandeert ook dat elke student de mogelijkheid heeft om vragen te stellen en actief deel te nemen.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij ons is persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als het aanleren van hypnosetechnieken. Daarom zorgen we ervoor dat onze moderne leslocatie niet alleen sfeervol en uitnodigend is, maar ook voorzien van alle gemakken. Denk hierbij aan een ruime zaal met comfortabele zitplaatsen en voldoende oplaadpunten voor laptops en telefoons. Om de leerervaring te verrijken, maken we gebruik van high-end beeld- en geluidsapparatuur voor het afspelen van video’s en presentaties.

Praktijkervaring

Praktijkervaring is een cruciaal onderdeel van onze opleiding. Daarom beschikt onze accommodatie over vier aparte en goed geïsoleerde oefen- en therapieruimtes. Elke ruimte is uitgerust met een chaise longue, waardoor je als oefen-cliënt optimaal kunt ontspannen en je volledig kunt onderdompelen in een realistische praktijksituatie. Deze aanpak zorgt ervoor dat onze studenten niet alleen theoretisch, maar ook praktisch uitstekend voorbereid zijn op hun toekomstige rol als hypnotherapeut.

Inspirerend en ondersteunend

Bij HypnoWorld Academy & Hypnotherapie staat de student centraal. We streven ernaar om een leeromgeving te creëren die niet alleen educatief is, maar ook inspirerend en ondersteunend. Kom bij ons studeren en ervaar het verschil dat persoonlijke aandacht en hoogwaardige faciliteiten kunnen maken in jouw professionele ontwikkeling.

Welkom in Boxmeer & Beugen (gem. Land van Cuijk)

Hertogstaete

Onze leslocatie in Boxmeer (ca. 20 minuten vanaf Nijmegen) bevindt zich in het bedrijfsverzamelgebouw “Hertogstaete” aan de Heinz Moormannstraat 1A, 5831 AS in Boxmeer aan de rand van industrieterrein Saxe Gotha en op een steenworp afstand van de A73. Ook met het openbaar vervoer is de accommodatie goed te bereiken en ligt op 10 minuten lopen vanaf treinstation Boxmeer. De leszaal bevindt zich op de eerste etage en is zowel bereikbaar via de trap als met een lift.

Ons kantoor en nog te realiseren behandelruimtes zijn gelegen aan de Romeinenstraat 83, 5835 DX te Beugen. Neem de afslag Health Campus op de A77 en ga rechtsaf. Tegenover de weg naar het Maasziekenhuis Pantein, ga bij de rotonde de eerste afslag rechts en daarna weer de eerste weg rechts.

therapiestoel