Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiedag hypnose & hypnotherapie opleidingen

6 januari @ 10:30 - 13:30

Gratis
Evenement

Uitnodiging voor een Inspirerende Informatiedag over Hypnotherapie Opleidingen bij HypnoWorld Academy

Op een sfeervolle zaterdag, 6 januari 2024 van 10.30 – 13.30 uur, opent HypnoWorld Academy & Hypnotherapie haar deuren voor een speciale, gratis informatiedag in het pittoreske Boxmeer. Deze dag belooft een verrijkende ervaring te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in de boeiende wereld van hypnotherapie.

In een ontspannen en vriendelijke omgeving krijgt u de unieke kans om diepgaand inzicht te verkrijgen in de diverse hypnotherapie opleidingen die wij aanbieden. Onze ervaren en gepassioneerde docenten zullen uitgebreid de tijd nemen om alle facetten van onze opleidingen toe te lichten. Zij delen graag hun kennis en ervaringen met u, en bieden een helder beeld van wat u kunt verwachten en bereiken door deel te nemen aan onze cursussen.

Terwijl u geniet van een vers kopje koffie of thee, vergezeld van wat heerlijke versnaperingen, heeft u de gelegenheid om in een ontspannen sfeer al uw vragen te stellen. Dit is het perfecte moment om uw nieuwsgierigheid te voeden en meer te leren over de fascinerende technieken en toepassingen van hypnotherapie.

Of u nu serieus overweegt een carrière in hypnotherapie na te streven, of simpelweg meer wilt weten over deze intrigerende discipline, onze informatiedag biedt een uitstekende gelegenheid om een eerste stap te zetten. U zult de kans hebben om persoonlijk kennis te maken met ons team en een echte indruk te krijgen van wat HypnoWorld Academy te bieden heeft.

Mis deze waardevolle kans niet om uzelf onder te dompelen in de wereld van hypnotherapie en ontdek hoe onze opleidingen u kunnen helpen uw potentieel te realiseren. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een inspirerende dag te beleven!

Aanmelden voor de inspiratiedag

Aanmelden is gratis en kan direct via onderstaand boekingsformulier. De informatiedag wordt gehouden in onze gloednieuwe leslocatie aan de Heinz Moormannstraat 1A te Boxmeer. Breng gerust iemand mee, iedereen is van harte welkom 🙂 Het maximale deelnemersaantal is begrensd tot 30 personen. Bij minder dan 10 personen zal deze dag geen doorgang vinden.

 

INSCHRIJVEN

Gegevens

Datum:
6 januari
Tijd:
10:30 - 13:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

HypnoWorld Academy & Hypnotherapie
Telefoon
040-7110382
E-mail
info@hypnoworld.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Boxmeer
Heinz Moormannstraat 1A
Boxmeer, Noord-Brabant 5831AS Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0407110382