Ontdek de Ideale Therapieruimtes bij HypnoWorld Academy & Hypnotherapie in Boxmeer!

Bent u een professional in coaching, counseling of therapeutische interventies en zoekt u een stijlvolle en rustgevende ruimte? HypnoWorld Academy & Hypnotherapie heeft precies wat u nodig heeft.

Waarom onze therapieruimtes de beste keuze zijn voor u:

📍 Centrale locatie: Onze faciliteit, gelegen aan de Heinz Moormannstraat 1A, is gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto via de A73 als te voet vanaf het treinstation (slechts 10 minuten lopen).

🕊 Rust & Privacy: Met 4 afzonderlijke therapieruimtes, bieden wij u de perfecte setting voor diepgaande gesprekken, interventies en vertrouwelijke sessies.

Comfort voor u en uw cliënten: Koffie, thee, water en een net ingerichte keuken zijn aanwezig in de nabijheid van de therapieruimtes en kunnen gratis worden gebruikt door u en uw klanten. Bovendien is er een aparte wachtruimte waar uw cliënten in alle rust kunnen wachten.

🔝 Gemakkelijke toegang: Gevestigd in een luxueus bedrijfsverzamelgebouw, zijn onze therapieruimtes bereikbaar via een lift, wat zorgt voor extra toegankelijkheid.

📅 Flexibele huuropties: Of u nu een ruimte nodig heeft voor een volledige dag of slechts een dagdeel, we bieden flexibiliteit die past bij uw schema.

Bent u overtuigd en klaar om de volgende stap te zetten in uw professionele reis? Neem op werkdagen tussen 10.00 – 13.00 uur telefonisch contact met ons op via 0407110382. Wilt u direct een ruimte reserveren? Dat kan eenvoudig en snel via ons online afsprakenformulier hieronder.

Gun uzelf en uw cliënten de beste omgeving voor groei en ontwikkeling. Ontdek de mogelijkheden bij HypnoWorld Academy & Hypnotherapie. Wij kijken uit naar uw komst!

Praktijkruimte huur Boxmeer – Prijzen

De praktijkruimtes zijn per dagdeel te huur:

Praktijkruimte per 4 uur (dagdeel): € 29,50
Praktijkruimte per 9 uur (dag): € 55,- (van 8.00 tot 23.00 uur)
Onbeperkt koffie, thee, water: tijdens huurperiode gratis
Gekoelde frisdranken: per blikje € 2,-

Alle prijzen zijn excl. 21% b.t.w. Eventuele meerkosten worden achteraf gefactureerd.