€ 649,-
Startdatum 23 maart 202410.00 - 16.002 dagen

Transformeer Levens met QuitEase Pro®

Stap in de voorhoede van de revolutie in rookstopmethodes met het “QuitEase Pro® Expertprogramma” – een pioniersconcept in de markt, ontwikkeld door Giovanni Eleonora en Arno van den Munckhof. Dit programma is meer dan alleen een cursus; het is een transformatieve kracht in jouw handen, een allesomvattende oplossing voor diegenen die zich willen specialiseren in het begeleiden van rokers op hun weg naar een rookvrij leven.

Beeld je in: je bent niet slechts een coach, je bent een inspirator, een gids op de reis naar een gezonder leven. Met onze uitgebreide, tweedaagse, diepgaande training, verrijkt door de inzichten en methodieken van Giovanni en Arno, ontdek je niet alleen de meest effectieve methoden om te stoppen met roken, maar duik je ook in de psychologie achter de verslaving. Dit stelt je in staat om elk aspect van rookverslaving te begrijpen en aan te pakken, waardoor je onmisbaar wordt voor je cliënten.

Meer dan Kennis: Creëer Impact met onze Uitgebreide Expert Toolkit

Je ontvangt niet alleen kennis; je krijgt een arsenaal aan hulpmiddelen. Denk aan geavanceerde video’s, een uitgebreid e-book boordevol inzichten, en professioneel ontworpen promotiematerialen, allemaal aangeboden als white label zodat je ze naadloos kunt integreren in jouw eigen praktijk. Dit unieke pakket, verrijkt met de expertise en visie van Giovanni Eleonora, stelt je in staat om je te onderscheiden in de markt en een sterke, herkenbare identiteit op te bouwen.

Zet Jouw Stempel in de Digitale Wereld met Rookstop Expertise

Daarnaast nemen we je mee in de wereld van online marketingstrategieën, essentieel in het digitale tijdperk. Je leert hoe je effectief klanten aantrekt via diverse digitale platforms, waardoor je bereik en invloed exponentieel zullen groeien.

Dit is jouw moment, de kans om een pionier te zijn in een dynamische en groeiende sector. Verander levens, bouw aan jouw droomcarrière en word een sleutelfiguur in de wereld van rookstopbegeleiding, gewapend met de kennis en strategieën. Schrijf je vandaag nog in voor het “QuitEase® Expertprogramma”. Neem de regie in handen, verander de toekomst van velen en realiseer jouw professionele ambities. De tijd om te handelen is nu. Schrijf je in en word de drijvende kracht achter een gezondere, rookvrije wereld.

INSCHRIJVEN