€ 379,-
Gestart op 12 juni 202419.00 - 22.00 uur6 uur

Aanbrengen Maagband zonder operatie?

Met de Masterclass Virtuele Maagband Consulent breid je jouw gereedschapskist als hypnotherapeut verder uit en weet je precies hoe je mensen met ernstig overgewicht of obesitas kunt helpen.

Virtuele Maagband NRTO & GRO Erkenning

Virtuele Maagband Consulent

De masterclass Virtuele Maagband Consulent is een masterclass met rechten om de revolutionaire virtuele maagband, ontwikkeld door het HypnoseCentrum Nederland, te gebruiken binnen de eigen praktijk. Bij deze masterclass worden digitale bestanden geleverd zoals o.a. een hand-out, scripts, infoboekjes en geluidsbestanden (mp3’s) om direct als virtuele maagband consulent aan de slag te kunnen gaan. Het bijbehorende certificaat geeft niet alleen de bekwaamheid weer, het toont eveneens aan dat de hypnotherapeut gebruik mag maken van de exclusieve rechten van het door het HypnoseCentrum ontwikkelde concept. Ter promotie op websites mag ook het onderscheidende logo worden gebruikt.

Klassikaal of Online, aan jouw de keuze

Deze eendaagse masterclass is zowel klassikaal als online via Zoom te volgen. Afhankelijk van je voorkeur boek je de desbetreffende datum waarbij de wijze waarop les wordt gegeven duidelijk vermeld staat.

Virtuele maagband

De virtuele maagband heeft zijn status te danken aan de enorme successen die behaald zijn onder mensen met (klinische) obesitas. Dit is ook in de media niet onopgemerkt gebleven. Kranten, tijdschriften en tv-programma’s besteden er aandacht aan. Het principe van een virtuele maagband berust op het gegeven dat het onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen werkelijkheid en fictie. In tegenstelling tot de risico’s van een operatief aangebrachte maagband (gastric band) kent de virtuele variant geen negatieve bijwerkingen en/of risico’s. Het is 100% veilig, er is geen narcose nodig, er zijn geen littekens en er is geen herstelperiode van toepassing. Toch blijkt de virtuele maagband minstens net zo effectief als een echte maagband!

Wat maakt deze virtuele maagband zo uniek?

Reeds 11 jaar geleden werd de, toen nog geheten hypnotische maagband, al door ons met succes ingezet. In deze 11 jaar zijn er nieuwe technieken ontwikkeld en zijn inzichten veranderd waardoor met de huidige wetenschap de procedure omtrent de virtuele maagband nog effectiever kan worden toegepast. In 2014/2015 is de gehele uitvoer van de procedure rondom de virtuele maagband door het HypnoseCentrum Nederland nauwkeurig onderzocht en meermaals bijgesteld. Door directe hypnose te combineren met psychologische aspecten kent deze revolutionaire virtuele maagband een zeer hoog slagingspercentage waarbij cliënten op een comfortabele manier hun doelgewicht bereiken en behouden.

HypnoseCentrum Nederland heeft lang gewacht met het aanbieden van deze masterclass. In de tussenliggende periode is de virtuele maagband tientallen keren toegepast in verschillende praktijken in Nederland. Na evaluatie en de overweldigende resultaten is besloten om de geheimen nu ter beschikking te stellen aan vakgenoten in de branche. Bekijk gerust eens de real life tv-serie van de Limburgse zender TVEllef waarin enkele cliënten werden gevolgd bij hun behandelingen d.m.v. de hypnoband door Angelique Elens in haar praktijk in Meijel.

Wat ga je leren?

Allereerst leer je om op een juiste wijze het intake gesprek te voeren. Dit intake gesprek wijkt af van een normaal intake gesprek en bereidt de cliënt op een bewust niveau voor op de komende 4 sessies. We gaan in op de opbouw van de 4 sessies en leggen uit wat de psychologische aspecten hierin zijn. Je leert op een geraffineerde wijze de mindset van de cliënt te beïnvloeden en negatieve houdingen om te zetten in positieve resultaten teneinde het doel te bereiken waarvoor de cliënt naar de praktijk is gekomen.

Verder gaan we ook in op marketing, promotie en prijsstelling zodat je naast goede recensies ook op commercieel gebied de juiste keuzes kunt maken. Kortom, na de masterclass virtuele maagband consulent ben je in staat om de opgedane kennis meteen om te zetten in praktische vaardigheden met als doel een cliënt te begeleiden naar een gezondere levensstijl en doelgewicht.

Voor wie is de masterclass virtuele maagband consulent geschikt?

Deze masterclass is geschikt voor hen die reeds beschikken over een eigen praktijk of werkzaam zijn als hypnotiseur, hypnotherapeut of gewichtsconsulent.

Voorwaarden voor deelname

Om deel te kunnen nemen aan deze eendaagse masterclass heb je kennis van directe hypnose nodig. Dit is de reden waarom we slechts cursisten toelaten die minimaal de Cursus Hypnose & Hypnosetechnieken basis of een vergelijkbare cursus (naar beoordeling van de docent) hebben bijgewoond.

Investering

De investering voor de eendaagse masterclass bedraagt € 379,- (vrijgesteld van btw). Gezien de prijsstelling van de virtuele maagband heb je de investering reeds bij de behandeling van één cliënt volledig terugverdiend.

Hypnotherapie door Arno: Een Levensroeping

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze masterclass bedraagt 6 cursisten. Deze masterclass wordt online gegeven via Zoom en laat zich prima combineren met de vernieuwende masterclass Hypno-Fasting Therapeut die eveneens online gegeven wordt.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN