Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Laarbeek ❤️ Praktijk Ad Bierbooms

Hypnotherapie Laarbeek praktijk Ad Bierbooms

Hypnotherapie Laarbeek (Noord-Brabant) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Eindhoven, Geldrop, Gemert, Helmond, Mariahout, Nuenen, Son en Breugel.

Hypnotherapie Laarbeek – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Laarbeek (MindFour) is prachtig gelegen in de rustige bossen tussen Nuenen en Lieshout.

De praktijk ligt midden in de natuur in het bekende wandelgebied het Kamerven. Dit is op zich al heel rustgevend, maar is daarom minder goed bereikbaar per openbaar vervoer. De laatste 350 meter voert u over een brede zandweg door het woonbos. Bij de poort is meer dan voldoende parkeergelegenheid. De praktijk is gevestigd in een apart deel van het woonhuis met eigen ingang en is een sfeervolle, rustige ruimte met uitzicht op het groen van de bossen.

Wie is Ad Bierbooms?

Mijn hele werkzame leven heb ik gewerkt binnen de IT de meeste tijd als zelfstandig ondernemer. Ik kwam in aanraking met de kracht van hypnose, toen ik onder behandeling kwam voor hartritmestoornissen, en ik een steeds grotere aversie kreeg tegen het gebruik van medicijnen. Dankzij gezonder leven, maar vooral door hypnotherapie, zijn al deze klachten, tot verbazing van de behandelde cardiologe, geheel verdwenen.

Na mijn opleiding tot register Hypnotherapeut, kunt u uiteraard bij mij terecht voor stoppen met roken, eetproblemen, angsten en fobieën, stress en depressies. Maar mijn interesse gaat zeker ook uit naar hetgeen de reguliere geneeskunde uit het oog verloren is: het zelf genezend vermogen van de mens. Laat maar weten wat jij wilt bereiken…Verbaas je met mij over al hetgeen op dit vlak mogelijk is.

Afspraak maken Hypnotherapie Laarbeek

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Laarbeek is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Lieshout, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Eindhoven, Geldrop, Gemert, Helmond, Mariahout, Nuenen, Son of Breugel? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Laarbeek annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Laarbeek tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Laarbeek ❤️ Praktijk Ad Bierbooms
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Laarbeek is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Laarbeek ❤️ Praktijk Ad Bierbooms, Merellaan 6A, 5737PK, Lieshout, Noord-Brabant, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×