Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Dordrecht ❤️ Praktijk Ayse Kalyon

Hypnotherapie Dordrecht Ayse Kalyon

Hypnotherapie Dordrecht (Zuid-Holland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Alblasserdam, Barendrecht, Dubbeldam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Schoonhoven, Sliedrecht, Sterrenburg en Zwijndrecht.

Hypnotherapie Dordrecht – de praktijk

Je vindt Hypnotherapie Dordrecht in het bedrijfsverzamelgebouw Burgraadt, plaatselijk ook wel bekend als het gebouw waar de dienst slachtofferhulp is gevestigd. De ruimte is sfeervol ingericht en leent zich voor zowel hypnotherapie behandelingen als ook voor het geven van trainingen. De praktijkruimte is geschikt voor mindervaliden. Auto’s kunnen in de directe omgeving geparkeerd worden.

Ayse Kalyon

Wie is Ayse Kalyon?

Ayşe heeft meer dan 20 jaar gewerkt in het bedrijfsleven als administrateur. Na hiervan afscheidt te hebben genomen volgt zij nu haar passie, namelijk het helpen van de medemens. Zo is Ayşe actief bij Hypnotherapie Dordrecht maar helpt zij ook kinderen die het moeilijk hebben met extra bijscholing. Als geen ander weet zij hoe je obstakels uit de weg ruimt om dichter bij je doelen te komen. Boosheid, verdriet, angst en schaamte verandert naar meer liefde, motivatie, empathie, kracht en passie.

Dat Ayşe niet de eerste de beste is, blijkt wel uit haar portfolio en een breed scala aan opleidingen. Zo heeft zij de nodige opleidingen op het gebied van hypnose en hypnotherapie, NLP, Regressie, Ademhalingstechnieken en bijvoorbeeld EMDR gevolgd. Hypnotherapie Dordrecht is tevens gespecialiseerd in de Virtuele Maagband en kan daardoor mensen helpen met ernstig overgewicht of obesitas. Waar het echt om draait is dat zij haar levenservaringen, hooggevoeligheid, empathie en kennis inzet om mensen te helpen onzekerheden en angsten te doorbreken, doelen uit te stippelen, zodat ze gefocust en positief in het leven kunnen staan.

Naast haar coachingssessies in zowel Nederlands als in Turks geef zij diverse trainingen zoals Persoonlijk Leiderschap, NLP, Communicatie, Mega Snel Lezen en Mental Arithmetic. Zij reikt je dus niet alleen een emmer met vis aan, maar leert je vóóral hoe je moet vissen!

Afspraak maken Hypnotherapie Dordrecht

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Dordrecht is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Dordrecht, Alblasserdam, Barendrecht, Dubbeldam, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Schoonhoven, Sliedrecht, Sterrenburg of Zwijndrecht? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Dordrecht annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Dordrecht tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Dordrecht ❤️ Praktijk Ayse Kalyon
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Ayse Kalyon is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Dordrecht ❤️ Praktijk Ayse Kalyon, Burg. de Raadtsingel 57, 3311JG, Dordrecht, Zuid-Holland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×