Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Bergschenhoek ❤️ Praktijk Linda Leenaarts

Hypnotherapie Bergschenhoek praktijk Linda Leenaarts

Hypnotherapie Bergschenhoek (Zuid-Holland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Rotterdam en Zevenhuizen.

Hypnotherapie Bergschenhoek – de praktijk

De praktijk van Linda in Bergschenhoek is gelijkvloers en heeft parkeergelegenheid voor de deur. Hypnotherapie Bergschenhoek is gericht op hypnose, hypnotherapie en coaching.

Wie is Linda Leenaarts?

Linda Leenaarts hypnose BergschenhoekHet is mijn missie om je te begeleiden naar een bewust leven vanuit je hart. Je vrij te maken van beperkende overtuigingen die je beletten te doen waar jij goed in bent. Mijn motto is, neem jezelf niet te serieus, doe wat je hart je ingeeft en geniet van het leven.

Ik ben gecertificeerd internationaal register hypnotherapeut, coach en OldPain2Go practitioner. Geaccrediteerd en aangesloten bij De Hypnose Vereniging Nederland (HVNL).  Ik heb mijn hypnotherapie opleidingen gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland en bij Hypnose Centrum Nederland. Door mijn ervaring met verschillende opleidingsinstituten kan ik in mijn praktijk Hypnotherapie Bergschenhoek een diversiteit aan technieken inzetten, de best passende voor jou!

Meest komen mensen bij Linda om te helpen bij:

 • Hulp bij verslavingen -> roken, drugs, drinken, eten
 • Hulp bij afvallen -> tevens virtuele maagband
 • Hulp bij burn-out en het terugvinden van je passie
 • Hulp bij vertrouwen, trauma’s en angsten (oa zelfvertrouwen, (rij)angst, (examen)vrees)

Mensen omschrijven mij als empathisch, gedreven, doelgericht, energiek en in verbinding. Mijn motto’s zijn:

 • Neem jezelf en het leven niet te serieus.
 • Life is supposed to be fun!
 • Leren moet leuk zijn
 • Fouten bestaan niet
 • Luister naar je lichaam en doe alleen waar je goed in bent en plezier in hebt.
 • Je bent al goed zoals je bent! Maar die vervelende buurman/collega ook. 😉
 • Durf jezelf te zijn!
 • Geef wat je te geven hebt en leef vanuit je hart

Ik ben opgevoed met de regel ‘gooi geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt’ en ‘alleen met hard werken bereik je je doel’. Hierdoor was het niet vanzelfsprekend om het roer om te gooien, zekerheden los te laten en een nieuwe richting in te slaan.

Mijn reis van een leven vanuit mijn hoofd, naar een leven vanuit mijn hart heeft me veel levenslessen en waardevolle ervaringen opgeleverd. Ik heb leren luisteren en vertrouwen op mijn gevoel en van mezelf leren houden, met al mijn goede en minder goede kanten. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om jou verder op weg te helpen.

DOEN WAAR JE GOED IN BENT

Zelf heb ik pas later ontdekt waar mijn kracht ligt. Ons oude onderwijssysteem richt zich erop te verbeteren waar je nog niet goed in bent. Ik heb juist geleerd dat je moet doen waar je goed in bent, door goed naar je gevoel te luisteren. Voelt het niet goed dan zit je niet in je kracht en moet je iets aanpassen.

Van nature ben ik best ongeduldig en wil ik snelle resultaten en geen hele lange verandertrajecten. Toen ik voor het eerst een hypnose sessie ervoer, wist ik dat hier mijn toekomst lag, waar snelle verandering mogelijk is.

Richt je energie op waar je blij van wordt en durf grenzen te verleggen.

Afspraak maken Hypnotherapie Bergschenhoek

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Bergschenhoek is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Capelle aan den IJssel, Hillegersberg, Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel, Pijnacker, Rotterdam of Zevenhuizen? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Bergschenhoek annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Bergschenhoek tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

 • Hypnotherapie Bergschenhoek ❤️ Praktijk Linda Leenaarts
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Bergschenhoek is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Bergschenhoek ❤️ Praktijk Linda Leenaarts, Astertuin 7, 2662CE, Bergschenhoek, Zuid-Holland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

 

Installeer als webapp

Ja, graag!
×