Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Baarn ❤️ Praktijk Viktorija Gorbunova

Hypnotherapie Baarn praktijk Viktorija Gorbunova

Hypnotherapie Baarn (Utrecht) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Bilthoven, Blaricum, Den Dolder, Eembrugge, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Maartensdijk en Soest.

Hypnotherapie Baarn – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Baarn bevindt zich aan de Javalaan 7 in Baarn op ca. 1 kilometer afstand van het Centraal Station. Auto’s kunnen in de directe omgeving gratis geparkeerd worden. Hoewel de praktijk zich op de eerste etage begeeft, is deze vanwege de aanwezige lift ook prima toegankelijk voor mindervaliden.

Wie is Viktorija Gorbunova?

Viktorija Gorbunova BaarnMijn naam is Viktoria, ben 35 jaar oud, heb twee mooie kinderen en een lieve vriend. Mijn grootste passie is om in mijn praktijk Hypnotherapie Baarn mensen te helpen. Hypnotherapie is een zeer effectieve methode om snel lastige problemen te overwinnen, je levenswensen te realiseren en de beste versie van je zelf te worden.

Hypnotherapie heeft mij geholpen om van mijn chronische migraine af te komen. Dankzij hypnotherapie ben ik na jarenlang gestopt met dagelijkse preventieve medicatie en is de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd. Omdat ik zelf de kracht van hypnose heb mogen ervaren, ben ik zó enthousiast geworden dat ik heb besloten mijn werk in de commerciële wereld achter me te laten en me volledig te gaan richten op hypnotherapie. De realisatie van Hypnotherapie Baarn is dan ook het resultaat van mijn passie!

Mocht u inmiddels nieuwsgierig zijn geworden dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Hypnotherapie Baarn. Als internationaal erkend hypnotherapeut met ervaring, verstand en kennis van hypnotherapie en een empathische houding, zorg ik ervoor dat u met een vertrouwd en comfortabel gevoel een hypnose sessie kunt ervaren. Ik werk cliënt- en resultaatgericht en samen gaan we voor de beste oplossing van uw probleem, klacht of aandoening. Hebben wij hier allemaal niet wat recht op? Het leven is te mooi om er niet het maximale uit te halen.

Afspraak maken Hypnotherapie Baarn

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Baarn is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Baarn, Bilthoven, Blaricum, Den Dolder, Eembrugge, Eemnes, Hilversum, Huizen, Laren, Maartensdijk of Soest? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Baarn annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Baarn tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Baarn is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Baarn ❤️ Praktijk Viktorija Gorbunova, Javalaan 7, 3742 CN, Baarn, Utrecht, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×