€ 1295,-
Gestart op 1 februari 202410.00 - 17.004 dagen

NLP Persoonlijk Leiderschap & Effectief Communiceren

Plan een gratis oriënterend gesprekTelefonisch of via Zoom

 

Ontdek het beste in jezelf met onze training NLP Persoonlijk Leiderschap & Effectief Communiceren!

NRTO & GRO Erkenning

Wil jij helder krijgen wat je écht wilt in het leven? Verlang je ernaar om vanuit je eigen kracht te leiden? Of het nu gaat om het sturen van jouw levenspad, het leiden van anderen, of het vormgeven van jouw persoonlijke ambities, deze training is voor jou!

Onze NLP-training biedt concrete tools om jouw zelfvertrouwen te vergroten, steviger in je schoenen te staan, en je communicatieve vaardigheden te verbeteren. Of je nu wilt leren jezelf duidelijk uit te spreken, grenzen aan te geven, intuïtie te omarmen, of een betere balans te vinden tussen werk en privé – wij hebben de juiste aanpak voor jou.

Persoonlijk Leiderschap

Zelfbewustzijn en Zelfregulatie: Centraal in persoonlijk leiderschap staat het vergroten van zelfbewustzijn. Dit houdt in dat deelnemers leren hun eigen gedachten, emoties, sterke punten en zwaktes te herkennen en te begrijpen. Zelfregulatie verwijst naar het vermogen om impulsen, emoties en gedragingen te beheersen en aan te passen aan de situatie.

Doelgerichtheid: De cursus helpt individuen heldere persoonlijke en professionele doelen te stellen en strategieën te ontwikkelen om deze doelen te bereiken. Dit omvat het identificeren van obstakels en het leren van technieken om deze te overwinnen.

Zelfmotivatie: Een belangrijk aspect van persoonlijk leiderschap is het vermogen om jezelf te motiveren en te blijven werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling, zelfs in het aangezicht van tegenslagen.

Effectief Communiceren met NLP

Basisprincipes van NLP: NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) biedt technieken en vaardigheden om effectiever te communiceren. De cursus behandelt de basisprincipes van NLP, waaronder hoe taal ons denken en gedrag beïnvloedt.

Rapport Opbouwen: Leren hoe je snel en effectief een vertrouwensrelatie kunt opbouwen met anderen, wat essentieel is voor effectieve communicatie.

Actief Luisteren en Empathie: Deelnemers leren actief te luisteren, wat inhoudt echt begrijpen wat de ander zegt en voelt, en hoe je empathie kunt tonen in je communicatie.

Invloed en Overtuiging: Het gebruik van NLP-technieken om anderen op een positieve manier te beïnvloeden en overtuigen, zonder manipulatief te zijn.

Praktische Toepassing

De cursus benadrukt de praktische toepassing van deze vaardigheden in dagelijkse situaties. Dit omvat interactieve oefeningen, rollenspellen en persoonlijke reflectie, allemaal ontworpen om deelnemers te helpen de geleerde principes toe te passen in hun leven.

Door het combineren van persoonlijk leiderschap en effectieve communicatievaardigheden met NLP, biedt de cursus van HypnoWorld een krachtig platform voor persoonlijke en professionele groei. Deelnemers kunnen verwachten hun zelfbewustzijn te vergroten, effectiever te communiceren in verschillende situaties, en een sterker gevoel van persoonlijke richting en doel te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor onze training?

 • Krachtige Impuls voor Ontwikkeling: Onze training combineert NLP-technieken, ademhalingstechnieken, Covey’s ‘7 eigenschappen van effectief leiderschap’, en meer, om een krachtige impuls te geven aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Meer dan NLP alleen: We bieden niet alleen NLP, maar ondersteunen ook de ontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap. Covey’s principes en andere waardevolle inzichten maken integraal deel uit van ons programma.
 • Effectiever Kiezen: Met de verworven kennis en ervaring leer je jouw keuzemogelijkheden nog effectiever te benutten. Je zet jouw vermogens in wanneer jij dat wilt, waardoor je doelgericht kunt communiceren en positieve veranderingen in gedrag, emoties en overtuigingen kunt bewerkstelligen.
 • Officiële Certificering: Na afronding ontvang je een KTNO en GRO (HBO Niveau) geaccrediteerd certificaat, waarmee je jouw vaardigheden officieel kunt erkennen. Je hebt ook de mogelijkheid om door te gaan met de NLP Coach Opleiding.

Wat leer je tijdens de training?

 • Functies van het Onbewuste: Begrijp de kracht van het onbewuste en ontdek hoe inzicht hierin leidt tot nieuwe keuzemogelijkheden.
 • NLP Communicatiemodel: Krijg inzicht in hoe we externe prikkels waarnemen, intern verwerken en ons gedrag aanpassen, en begrijp dat iedereen een unieke waarneming van de wereld heeft.
 • Covey’s 7 Eigenschappen: Leer eigenschappen die je meer leiderschap over jezelf geven en ontdek hoe ze samenwerken met NLP.
 • Rapport: Bouw echt contact op met anderen door vertrouwen, begrip en respect, en begrijp taalpatronen en non-verbale communicatie.
 • Effectieve Communicatie: Ontwikkel communicatietechnieken zoals representatiesystemen, Metamodel en Miltonmodel voor duidelijke en effectieve interactie.
 • Patronen doorbreken: Begrijp hoe ervaringen patronen vormen en hoe je ze kunt veranderen met submodaliteiten en grensverkenning.
 • Hulpbronnen: Ontdek jouw innerlijke vermogens en leer ze te gebruiken om doelen te bereiken.
 • Doelen en Waarden Realiseren: Leer hoe je als mens alle nodige hulpbronnen bezit en gebruik ze om jouw doelen te realiseren.
 • Transformatieprocessen: Ontwikkel interventietechnieken zoals strategieën, associatie en dissociatie, ankering, herkaderen, en meer.

Vooropleiding:

Om deze training te volgen is geen vooropleiding nodig. Iedereen die op zoek is naar een handleiding voor een leven vol bewuste keuzes en persoonlijk leiderschap is van harte welkom!

Ayse: Meester in Communicatie en Zelfleiderschap

 

Overige informatie

De minimale deelname voor deze training is 6 cursisten. Na afloop van elke module ontvang je een manual.
Deze masterclass wordt altijd klassikaal gegeven. Vanwege de intensiteit van het oefenen binnen deze dagen is het niet mogelijk om dit online te doen.

HypnoWorld Academy is ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centrale Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Daarnaast werkt HypnoWorld Academy met een kwaliteitsmanagementsysteem om haar cursisten/studenten de best mogelijke leerervaring te bieden en is erkend NRTO-lid. Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN