€ 349,-
Startdatum 5 oktober 202410.00 - 17.001 dag

Ontdek de Kracht van Directe Hypnose: Masterclass bij HypnoWorld Academy

Ruud Nooyen is de enige Nederlandse hypnosemeester van wie je het originele 10 stappen direct hypnose protocol kunt leren en is persoonlijk opgeleid door Jeffrey Stephens.

NRTO & GRO Erkenning

Jeffrey Stephens: een persoonlijk welkom

Welkom bij de spannende wereld van Directe Hypnose! De HypnoWorld Academy nodigt je uit voor een revolutionaire masterclass, ontwikkeld door Jeffrey Stephens en gepresenteerd door de ervaren Ruud Nooyen. Deze intensieve dagcursus is een unieke kans om directe hypnosetechnieken te leren van echte meesters.

Jeffrey Stephens’ 10-stappen protocol, bekend om zijn eenvoud, snelheid en toepasbaarheid, is perfect voor zowel beginners als ervaren hypnotherapeuten. Het biedt inzicht in de subtiele kunst van hypnose, waardoor je de intrinsieke kracht van deze discipline effectief kunt benutten.

In deze masterclass leer je niet alleen de basis, maar ook geavanceerde strategieën die universeel toepasbaar zijn. Deze methoden zijn snel en efficiënt, ideaal voor aanzienlijke praktijkvooruitgang.

Dit is je kans om diep in de theorieën en praktijken van directe hypnose te duiken, geleid door topexperts. Je leert realistische scenario’s te navigeren, bouwt zelfvertrouwen op en ontwikkelt de vaardigheden om deze technieken in je eigen praktijk te implementeren.

Door deel te nemen, word je onderdeel van een gemeenschap die streeft naar uitmuntendheid in hypnose. Deze cursus is niet alleen een leerervaring, maar ook een stap in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, die nieuwe mogelijkheden opent in de wereld van directe hypnose.

Een Nieuwe Dimensie in Hypnotherapie

Deze masterclass, gericht op het bereiken van snelle en opmerkelijke resultaten, is een game-changer. Je leert in slechts 15 minuten per sessie effectieve veranderingen te bewerkstelligen, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van conventionele methoden.

De focus ligt op het optimaliseren van de therapie-ervaring. Je vergroot niet alleen je zelfvertrouwen als therapeut, maar krijgt ook meer tijd voor intake en het opbouwen van een therapeutische relatie. Dit leidt tot gepersonaliseerde en effectievere therapieën.

Deze benadering verrijkt niet alleen jouw vaardigheden, maar verbetert ook de ervaring en tevredenheid van je cliënten. Het is een investering in een methode die de manier waarop je therapie beoefent, kan transformeren.

De Magie van Jeffrey Stephens’ Methode

Stel je voor dat je met vertrouwen en zelfverzekerdheid hypnose toepast en een diepgaande impact maakt. Deze training biedt inzicht in Jeffrey Stephens’ methoden, waarmee je significante veranderingen in het leven van cliënten teweegbrengt. Leer de kunst van hypnose voor zowel professioneel gebruik als voor amusement in informele settings.

De training overstijgt het professionele, en biedt mogelijkheden voor persoonlijke groei. Je leert hypnose te gebruiken in diverse levensaspecten, waardoor je in je carrière en persoonlijk leven een positieve invloed uitoefent.

Word een Gecertificeerde Expert

De masterclass biedt de kans om erkend en gecertificeerd te worden als deskundige hypnotiseur. Deze certificering onderstreept je bekwaamheid en kennis, onderscheidt je in het veld en is een krachtig instrument in het opbouwen van je praktijk.

Je leert niet alleen theorieën, maar ook hoe je deze effectief toepast in echte situaties. Deze praktische focus verbetert je vaardigheden en zelfvertrouwen, waardoor je een waardevolle carrière opbouwt waarin je dagelijks een verschil maakt.

Voor Iedere Professional

De training is ontworpen voor zowel beginnende als ervaren hypnotherapeuten en coaches. Het biedt een mix van praktische oefeningen en krachtige theoretische uitleg, wat het een waardevolle leerervaring maakt. Het evenwicht tussen theorie en praktijk maakt de training niet alleen leerzaam, maar ook dynamisch en boeiend.

.Deze training is een platform voor professionele groei en persoonlijke ontwikkeling, ideaal voor het verbeteren van vaardigheden voor professioneel gebruik of persoonlijke ontwikkeling.

Unieke en Praktische Inzichten

Je krijgt toegang tot een uitgebreide reeks van hypnotische doelbewoordingen, ontworpen voor meer dan 40 verschillende problemen en uitdagingen. Deze verzameling vormt een essentieel onderdeel van je leerproces, waardoor je een breed scala aan cliëntproblemen effectief aanpakt.

De training introduceert nieuwe, krachtige methoden van hypnotherapie die je naadloos integreert met bestaande vaardigheden. Dit zorgt voor een unieke en gepersonaliseerde benadering, waardoor je effectievere, persoonlijke en adaptieve therapieën aanbiedt.

De Kracht van Hypnose Ervaren

De masterclass biedt een diepgaande verkenning van hypnose, van het overwinnen van fobieën en verslavingen tot het versterken van zelfvertrouwen en het aanleren van nieuwe vaardigheden. Je leert een breed scala aan technieken, waarmee je anderen helpt hun volledige potentieel te bereiken.

De Ervaring van een Meester Hypnotiseur

Ruud Nooijen deelt zijn rijke ervaring en kennis in hypnose. Zijn praktische oefeningen en diepgaande interactie stellen je in staat om snel en doeltreffend te leren. Met zijn begeleiding ontwikkel je de vaardigheden en het vertrouwen om een succesvolle hypnotiseur te worden.

De Wereld van Directe Hypnose

Neem de beslissende stap en schrijf je in voor de masterclass bij HypnoWorld Academy. Ontdek de kracht en mogelijkheden van het Jeffrey Stephens 10-stappen Directe Hypnose Protocol en word een bekwame, veelzijdige en effectieve hypnotiseur. Ontwikkel jezelf en groei binnen het veld van hypnotherapie. Meld je nu aan en begin aan een leerervaring die je perspectief op hypnose verbreedt.

Ruud’s visie: Leer het van de meester zelf

INSCHRIJVEN