Ruud en zijn praktijk Hypnotherapie Amersfoort is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hij voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.

Hypnototaal – uw hypnotherapeut in Amersfoort

Ruud Minderaa Ruud is al jaren werkzaam als hypnotherapeut in de regio Amersfoort-Hilversum. Naast alle vaak voorkomende sessies, gaat Ruud’s speciale interesse uit naar zaken als pijnbestrijding en lichamelijke aandoeningen die door middel van hypnose kunnen worden beïnvloed. Hypnose is namelijk goed in te zetten bij COPD-klachten, bloeddrukproblemen, fibromyalgie, reumatische en gewrichtsklachten en nog veel. Hier heeft hij in de afgelopen jaren een aanzienlijke ervaring mee opgebouwd.

Hypnotherapie Amersfoort staat voor persoonlijke benadering, rust, maatwerk en een goede uitleg over wat hypnose is en hoe het werkt centraal. Om deze kennis over te dragen heeft Ruud een meerjarige Hbo-conforme opleiding genoten. Hiermee voldoet hij tevens aan alle kwalificaties die je van een professioneel werkende therapeut mag verwachten. Kennis en ervaring hebben ertoe bijgedragen dat Ruud een AGB-code heeft aangevraagd en binnenkort door de meeste zorgverzekeraars wordt vergoed.

Hypnotherapie Amersfoort – praktijkinformatie

Hypnotherapie Amersfoort kunt u vinden in Amersfoort-Noord. Op nog geen 5 minuten vanaf de snelweg A-1 (afslag 12 Amersfoort/Bunschoten-Spakenburg) en slechts enkele minuten vanaf de A-28 en A-27 bevindt deze praktijk zich in een herkenbaar en modern gebouw. Op het terrein is het vrij parkeren en de praktijk is goed te bereiken via het openbaar vervoer. Het gebouw bevat een lift en is ook voor mindervaliden goed toegankelijk.

Hypnotherapie Amersfoort is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Achterveld, Almere, Austerlitz, Baarn, Bilthoven, Bunschoten-Spakenburg, De Glind, Den Dolder, Diermen, Eembrugge, Eemnes, Hoevelaken, Hoge Vuursche, Hilversum, Hoogland, Leusden, Maarn, Maarsbergen, Nijkerk, Nijkerkerveen, Scherpenzeel, Soest, Soesterberg, Terschuur, Woudenberg en Zeist of zoek in de provincies: Utrecht | Flevoland | Gelderland | Zuid-Holland | Noord-Holland

Hypnotherapie Amersfoort – Hypnototaal

Van Boetzelaerlaan 24
Amersfoort, Utrecht 3828NS
Nederland
Telefoon: 033 – 4795191
Tweede telefoonnummer: 06 – 37284510
E-mail: info@hypnototaal.nl

AFSPRAAK HYPNOTHERAPIE AMERSFOORT

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Amersfoort. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!


#yagertherapeut