Als Antistresscoach voor hoogsensitieve personen (HSP) heb ik sinds begin 2016 een praktijk in Assen na ruim 20 jaar als communicatieadviseur in het bedrijfsleven en de zorg te hebben gewerkt. Ik begeleid hoogsensitieve mensen bij het herstel van hun stress- en angstklachten, overspanning en burn-out. Met als resultaat: meer energie voor de leuke dingen en ontspannen leven!

Ik ben naast erkend mindfulnesstrainer, ACT-therapeut en ademcoach sinds 2023 ook hypnotherapeut en Yager therapeut®. Genoeg kennis en ervaring in huis om mijn hoogsensitieve klanten te helpen met 1-op-1 trajecten op maat. Op bewust én onderbewust niveau. Dat kan online of in Assen.

Hoogsensitieve mensen zijn gevoelig voor stress. Ze hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, voldoen graag aan de verwachtingen van anderen, zetten het belang van de ander voor hun eigenbelang en streven meestal naar perfectie. Ook denken ze diep na over alles in het leven. Bij veel HSP spelen dat altijd denkende hoofd en de vele negatieve overtuigingen over zichzelf dan ook een veel te zware rol. Hierdoor ervaren ze continu angst en dus stress. Vaak met overspanning of burn-out tot gevolg.

Met mindfulness, ACT en ademcoaching leer ik hoogsensitieve mensen op bewust niveau hoe ze uit hun hoofd komen en weer contact maken met hun lichaam. Zodat ze vanuit hun gevoel en hart bewust gezonde keuzes voor zichzelf maken. Ze ontdekken hoe ze handiger omgaan met moeilijke gedachten, gevoelens en gebeurtenissen die nu eenmaal bij het leven horen. Dat geeft rust, ontspanning en energie.

Soms is werken op alleen bewustzijnsniveau niet voldoende. Dan spelen er diepgewortelde overtuigingen of angsten die ik met hypnotherapie of Yager Therapie® aanpak. Deze combinatie van bewust en onderbewust werken vind ik fantastisch om te doen en mijn klanten ook.

Ik ben een echte ‘met beide voeten op de grond’ HSP Antistresscoach. Geen bla bla, maar laagdrempelig, informeel en praktisch. Bij mij gaat het om zelf doen en de regie op je leven (terug)pakken. Ik ga daarbij voor het beste resultaat!

Sabiene Seip | Nevermindzz | www.nevermindzz.nl

#yagertherapie

laat een reactie achter