€ 549,-
Gestart op 22 juni 202410.00 - 17.002 dagen

De Kunst van Hypno-EMDR: Intensieve 2-daagse Cursus voor Gevorderde Therapeutische Technieken

EMDR, oftewel Eye Movement Desensitization and Reprocessing, heeft zich ontwikkeld tot een zeer populaire en effectieve therapievorm voor het behandelen van diverse psychologische problemen. Het staat vooral bekend om zijn opmerkelijke successen bij patiënten met traumatische ervaringen. Buiten het domein van trauma, heeft EMDR echter ook zijn effectiviteit bewezen in de behandeling van angsten, fobieën, het proces van rouwverwerking, en bij het aanpakken van een negatief zelfbeeld.

NRTO & GRO Erkenning

Gecombineerde aanpak

De introductie van Hypno-EMDR is een innovatieve doorbraak die de krachtige technieken van EMDR combineert met de principes en praktijken van hypnotherapie. Deze gecombineerde aanpak resulteert in een unieke behandelingsmethode die niet alleen betere controle over het therapeutische proces biedt, maar ook significant verbeterde resultaten oplevert. Hypno-EMDR zorgt voor een diepere en effectievere benadering van therapie, en het grote voordeel is dat het vaak leidt tot het bereiken van therapeutische doelen met minder behandelsessies. Deze methode voegt ook waarde toe door diverse EMDR-technieken te integreren die bruikbaar zijn in elke hypnotherapiesessie, waardoor de effectiviteit van de behandelingen wordt verhoogd en het succes van de therapeut wordt vergroot.

Deze uitgebreide 2-daagse cursus, speciaal ontworpen voor therapeuten en clinici, heeft tot doel om uitgebreide kennis en vaardigheden over te dragen in de toepassing van Hypno-EMDR. Gedurende deze twee dagen van de masterclass worden deelnemers meegenomen in een grondige leerervaring die elk aspect van Hypno-EMDR behandelt. De focus ligt op het volledig begrijpen van de methode, van de eerste kennismaking met de cliënt tot de gedetailleerde evaluatie van de behandeling. De cursus is ontworpen om een evenwichtige mix van theorie en praktijk te bieden, inclusief demonstraties van ervaren professionals en hands-on oefeningen. Deze aanpak zorgt ervoor dat de deelnemers niet alleen theoretische kennis opdoen, maar deze ook direct leren toepassen in praktijksituaties.

Speciaal voor deze cursus is Jorrit de Feber, een gerenommeerd specialist op het gebied van EMDR en hypnotherapie, aangetrokken als docent. Met zijn diepgaande expertise en jarenlange ervaring in het toepassen van deze technieken in zijn praktijk in Almere, is hij uitstekend in staat om zijn uitgebreide kennis en vaardigheden over te dragen. De Feber heeft een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Hypno-EMDR en staat bekend om zijn vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke en toegankelijke manier over te brengen.

Deze cursus is ideaal voor therapeuten die hun vaardigheden in EMDR willen uitbreiden en verdiepen, en specifiek geïnteresseerd zijn in het integreren van hypnotherapie in hun praktijk. Het is bij uitstek geschikt voor diegenen die een praktijkgerichte benadering waarderen, waarbij nieuwe kennis direct in een realistische setting toegepast kan worden. Deelnemers zullen deze cursus verlaten met een rijkdom aan kennis, verbeterde vaardigheden en het vertrouwen om Hypno-EMDR effectief toe te passen in hun eigen praktijk, waardoor ze in staat zijn om een breder spectrum van psychologische problemen effectief aan te pakken.

Inhoud van de cursus EMDR & Mind Switch toepassen in de hypnotherapiepraktijk

• Effectief EMDR toepassen tijdens een hypnotherapie behandeling
• De effectiviteit van al jouw hypnotherapie behandelingen vergroten
• Alle do’s en dont’s bij het gebruik van EMDR
• Aanpassingen in jouw intakegesprek om af te stemmen op deze nieuwe technieken en de klant te primen voor een emotionele verandering
• De inhoud en behandelmethode afstemmen op de cliënt
• Hoe bereid je de klant voor op een emotionele confrontatie met zijn of haar probleem
• Behandelen van trauma’s, angsten & Fobieën, rouwverwerking of een negatief zelfbeeld
• Een unieke inductiemethode die past bij de behandeling
• Een speciaal ontworpen hypnose script dat kan worden gebruikt om de EMDR targets vast te stellen

Vooropleiding

Voor deze masterclass wordt ervan uit gegaan dat de cursist reeds beschikt over voldoende basiskennis van hypnosetechnieken.

EMDR by Jorrit: Therapeutische combinaties

 

Overige informatie

Naast de informatie op deze pagina organiseren wij op regelmatige basis netwerkbijeenkomsten, terugkomdagen en webinars. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Ttijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) is HypnoWorld Academy telefonisch bereikbaar o.n. 040-7110382 (menukeuze 1). Mis geen belangrijk nieuws en volg ons via WhatsApp channels

INSCHRIJVEN