Beroep en kostwinning

Sinds een heel aantal jaren werk ik als hypnotherapeut en heb ik daar mijn beroep en tevens mijn kostwinning van gemaakt. Een prachtig beroep waarmee ik anno 2022 inmiddels meer dan 3.000 cliënten met heel veel liefde en plezier heb mogen helpen.

Toen hypnotherapie op mijn pad kwam raakte ik meteen enthousiast en wilde daar zelf ook mee aan de slag. Door mijn eigen fysieke beperking  i.v.m. reumatoïde artritis en mijn achtergrond als verpleegkundige (ik heb 15 jaar als A-verpleegkundige in een perifeer ziekenhuis gewerkt) wist ik hoeveel mensen er hulp nodig hebben en ben ik overtuigd van de samenwerking tussen lichaam en geest. Met hypnotherapie kunnen we de geest dusdanig beïnvloeden dat we zowel mentaal, fysiek als emotioneel fantastische resultaten kunnen bereiken waardoor we heel veel mensen kunnen helpen om hun weg weer te vinden in het leven.

Recensiebord Hypnotherapie Horst Ik raakte zo onder de indruk van wat mogelijk is met hypnose dat ik nagenoeg alle mogelijke masterclasses  op het gebied van hypnotherapie ben gaan volgen om mijn cliënten datgene te bieden dat ik ze zo gun: ‘een gezond en gelukkig leven’. Dit alles heeft er in geresulteerd dat ik inmiddels een AGB code heb en mijn cliënten wanneer ze aanvullend alternatief verzekerd zijn voor een (gedeeltelijke) vergoeding door hun ziektekostenverzekeraar in aanmerking  komen (afhankelijk van de verzekeraar en de polisvoorwaarden).

Een aantal jaren geleden heb ik tijdens een operatie een bacteriële infectie in mijn ruggenwervelkanaal opgelopen en zag het er naar uit dat ik nooit meer zou kunnen lopen. Met behulp van zelfhypnose heb ik inmiddels al veel kunnen bereiken en ben ik op de goede weg. Doordat ik als hypnotherapeut werk ben ik ondanks mijn fysieke beperkingen zelfvoorzienend en hoef ik gelukkig geen aanspraak te maken op een arbeidsongeschiktheidsverzekering maar kan ik in mijn eigen onderhoud voorzien. Ik heb nog steeds wel wat beperkingen maar ik kan mijn vak waar ik zo van houd prima uitoefenen en heb daarbij geen onoverkomelijke beperkingen. Ik voel me daar dankbaar voor, ik kan veel mensen helpen en dat geeft mij een goed gevoel. Ik kan gewoon aan het arbeidsproces deelnemen en mijn steentje bijdragen.
Ik heb een mooie praktijk in Horst-Meterik en ook in Boxmeer.

Dagelijks mag ik cliënten helpen door middel van hypnose, wat heb ik een geluk dat hypnose, inmiddels al weer heel wat  jaren geleden, op mijn pad is gekomen.

Boek nu je afspraak bij Hypnotherapie Horst

Ook vermeld worden in deze rubriek? Stuur ons jouw persoonlijke stukje voorzien van een of meerdere afbeeldingen!

#yagertherapie

laat een reactie achter