Yager Therapie en de Yager-Code: Een Revolutionaire Aanpak in Mentale Welzijn

De Yager-Code, vaak geassocieerd met Yager Therapie, staat bekend als een buitengewoon effectieve behandelmethode met talrijke voordelen. Hoewel deze methode dikwijls wordt gekoppeld aan hypnose, is het unieke kenmerk dat het ook zonder hypnose uitgevoerd kan worden. De kern van Yager Therapie is het werken met de hogere intelligentie of het hoger bewustzijn dat iedereen bezit, een concept dat zowel intrigerend als revolutionair is.

De Multidimensionale Impact van Yager Therapie

Yager Therapie heeft een uitgebreide toepasbaarheid, met bewezen effectiviteit bij een breed spectrum aan problemen. Dit omvat psychische, psychosomatische en zelfs fysieke kwesties. De methode is met name krachtig in het identificeren en aanpakken van diepgewortelde oorzaken van diverse problemen, waarbij cliënten onder professionele begeleiding hun innerlijke hindernissen kunnen overwinnen.

Een Rijke Historie: De Oorsprong van de Yager-Code

De Yager-Code, oorspronkelijk bekend als “Subliminal Therapy”, werd in 1974 ontwikkeld door Dr. Edwin K. Yager, een Amerikaanse professor in de psychiatrie aan de University of California. Dr. Yager’s pionierswerk heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de hedendaagse psychotherapeutische praktijken. De methode werd aanvankelijk toegepast bij patiënten met communicatieve of expressieve beperkingen, zoals mensen die lijden aan posttraumatische stressstoornissen.

De Werkingsmechanismen van de Yager-Code

De Yager-Code onderscheidt zich door zijn benadering van drie bewustzijnsniveaus: het bewustzijn, onderbewustzijn, en het hoger bewustzijn. De focus ligt op het hogere bewustzijn, ook wel het ‘Centrum’ genoemd. Dit Centrum is in staat onze onderbewuste conditioneringen, gevormd door levenservaringen en diepgaande overtuigingen, te scannen en te transformeren. Dit proces, bekend als ‘Reconditionering’, is de sleutel tot de effectiviteit van de Yager-methode.

De Uitzonderlijke Voordelen van Yager Therapie

Universele Toepasbaarheid: Yager Therapie is geschikt voor bijna iedereen, ook voor individuen die niet gemakkelijk te hypnotiseren zijn of die terughoudend zijn in het spreken over hun problemen.
Veelzijdigheid: De methode is effectief bij een scala aan langdurige en diepgewortelde problemen.
Flexibele Sessieformaten: Yager Therapie kan persoonlijk, telefonisch of online worden uitgevoerd, waardoor het toegankelijk is voor een breed publiek.
Wetenschappelijk Onderbouwd: De therapie is gebaseerd op meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek, wat zorgt voor een betrouwbare en bewezen effectiviteit.

Kostenaspecten van Yager Therapie

De kosten voor een Yager Therapiesessie variëren, maar men kan uitgaan van een gemiddelde prijs tussen de 100 en 300 euro per sessie. Het is raadzaam om bij zorgverzekeraars na te gaan of een deel van de kosten vergoed kan worden.

De Weg naar Yager-Therapeut

De opleiding tot Yager-therapeut is beschikbaar in zowel online formaten als fysieke workshops, aangeboden door HypnoWorld Academy. Deze opleiding biedt een diepgaand inzicht in de Yager-methode en stelt aspirant-therapeuten in staat om deze unieke therapievorm te beheersen.

Praktijken Yager-therapeuten

In Nederland zijn er, in tegenstelling tot in de ons omringende landen, slechts enkele Yager-therapeuten die speciaal zijn opgeleid om de sessies op een verantwoorde wijze te kunnen uitvoeren. Klik hier voor een overzicht van erkende en gecertificeerde Yager-Therapeuten of lees een persoonlijk verhaal in de blogs van therapeuten die eveneens Yager Therapie aanbieden.

Conclusie: Yager Therapie als Toegangspoort tot Zelfontdekking en Genezing

Yager Therapie biedt een vernieuwende en effectieve aanpak in de wereld van mentale gezondheid en welzijn. De methode, geworteld in het hogere bewustzijn, opent nieuwe deuren voor persoonlijke groei en zelfontdekking. Het is een therapievorm die niet alleen helpt bij het oplossen van actuele problemen, maar ook bijdraagt aan een dieper begrip van het eigen innerlijke landschap.

laat een reactie achter