Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Aantrekkingskracht en charisma verbeteren

Aantrekkingskracht, afbeelding met magneet

Meer aantrekkingskracht of charisma nodig? Hypnose en hypnotherapie maken van jou een echte magneet!

Sommige mensen hebben een enorme aantrekkingskracht op anderen. Dit charisma heeft te maken met een uitstraling die wordt waargenomen. Het heeft niet altijd te maken met hoe iemand er uit ziet. Indien iemand lekker in z’n vel zit, zal dit ongetwijfeld een uitwerking hebben op anderen. Hoewel jij je best kunt doen om aardig over te komen, als je niet beschikt over de juiste energie dan zullen mensen dit op een onbewust niveau als zodanig herkennen en is alle inspanning om indruk te maken tevergeefs.

Mensen met aantrekkingskracht of charisma gaan makkelijker door het leven en hebben doorgaans meer succes in relaties, werk en in het sociale leven. Ze hoeven niet hun best te doen omdat dit reeds in hun systeem voorhanden is. Voor hen is dit heel normaal, een onbewust proces waardoor ze zich automatisch aangetrokken voelen tot de juiste personen.

Aantrekkingskracht, charisma, hypnose en hypnotherapie

Over het onderwerp aantrekkingskracht (the law of attaction) is reeds veel geschreven. Er zijn zelfs cursussen die je proberen te leren hoe je om moet gaan met andere personen. Hoewel je de energie kunt afstemmen op anderen, is dit vaak een bewuste handeling en alle bewuste handelingen kosten moeite. Zou het niet mooi zijn als dit vanzelf zou gaan, het een onbewust proces is, een handeling waarbij je niet na hoeft te denken?

Wanneer je deze vraag met “Ja” beantwoord, denk er dan eens over om je leven positief te veranderen. Laat negatieve gedachten los en laat gebeurtenissen uit je verleden geen invloed hebben in het “hier en nu”. Zorg ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten zodat ook jij weer de aantrekkingskracht in je hebt waardoor jij je gelukkiger en blijer zult voelen.

Hypnose en hypnotherapie kunnen je helpen om dit te bewerkstelligen en je aantrekkingskracht en charisma te vergroten. Neem daarom nu het besluit om je leven een positieve wending te geven en maak je droom waar. Hier kun je direct een afspraak maken voor een behandeling met hypnotherapie in jouw regio.

Maak direct een afspraak!
Delen
Toon meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Installeer als webapp

Ja, graag!
×