Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Impotentie / erectiestoornis een probleem voor mannen

Impotentie & Erectiestoornis, man kijkt verschrikt - behandeling met hypnotherapie en hypnose

Het is bijna magisch, maar mannen kunnen met hun gedachten het mannelijk lid doen verstijven. Dit is natuurlijk ook nodig om de penis te kunnen inbrengen in de schede van de vrouw. Voor het hebben van seks is het dus van belang dat er een erectie plaatsvindt. Het opwekken van de benodigde stijfheid gebeurt aan de hand van opwinding. Toch zijn er gevallen waarbij de opwinding zelf wel plaatsvindt maar waar de erectie op de een of andere wijze uitblijft. We spreken in dit geval van impotentie ofwel een erectiestoornis

Impotentie is iets dat vaker voorkomt dan we denken. Natuurlijk is het geen thema om op het werk bij de koffiemachine te bespreken. Mannen die lijden aan een erectiestoornis schamen zich vaak en doen er zelfs moeite voor om geen seks te hoeven hebben met hun partner. Voortdurend is er de angst dat de penis niet stijf wordt of blijft. Ze voelen zich in hun mannelijkheid aangetast wat maar al te vaak leidt tot een isolement, er rust een taboe op.

De oorzaak van impotentie kan natuurlijk een medische zijn. Als echter na onderzoek is gebleken dat een medische oorzaak uitgesloten is, blijft het psychische aspect over. Er wordt wel eens gezegd dat het probleem “tussen de oren” zit, wat in zekere zin ook zo is. Een groot voordeel hiervan is dat het probleem dan ook opgelost kan worden. Mannen met een erectiestoornis, impotentie, een laag libido of een seksuele disfunctie blijken ook vaker last te hebben van problemen zoals een te laag zelfvertrouwen, een te laag zelfbeeld, stress, verlegenheid of angst om te falen.

Impotentie oplossen met hypnose en hypnotherapie

Hypnose en hypnotherapie zijn uitermate geschikt voor het oplossen van angsten en het wegnemen van stress en onzekerheden en wordt thans zeer succesvol ingezet bij tal van seksuele problemen waaronder impotentie. Voor de therapeuten die op dit gebied werkzaam zijn, is het bespreken van dit probleem de normaalste zaak van de wereld. Zij weten als geen ander wat de gevolgen kunnen zijn van impotentie en andere seksuele aandoeningen in de relationele sfeer. Zoek eens een therapeut en maak je klacht bespreekbaar. Zij zijn er om je te helpen.

Maak direct een afspraak!
Delen
Toon meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Installeer als webapp

Ja, graag!
×