Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Jaloezie beheerst je leven? Hypnotherapie helpt!

Jaloezie een cartoon van een jaloerse vrouw - behandeling met hypnotherapie en hypnose

Op Wikipedia valt te lezen dat Jaloezie niets anders is dan een gemoedstoestand of emotie. Iets waarbij men datgene wenst te krijgen wat een anders reeds heeft gekregen of wenst dat de ander dat niet had. Jaloezie is dus een vorm van afgunst. Iedereen kent wel het gevoel iets tekort te komen, voor sommigen in materiele zin, voor andere bijvoorbeeld in de liefde. Het duidt erop dat iemand niet tevreden is of ongelukkig is met zijn eigen situatie. Ook kan het zijn dat hijzelf iets bezit en het de ander niet gunt.

Jaloezie kan woede-uitbarstingen en andere lichamelijke symptomen tot gevolg hebben en kan variëren van trillingen in het lichaam tot duizeligheid. Het levert stress op doordat men steeds de controle op een bepaalde situatie wil uitoefenen.

Een extreme vorm van het jaloers zijn in de relationele sfeer kan zelfs tot een relatiebreuk of echtscheiding leiden. Hoewel men op een bewust niveau weet dat er geen goede reden voor jaloezie bestaat is er toch een vorm van wantrouwen jegens de partner. Voorkomen is beter dan genezen, wees er op tijd bij en buig het jaloers zijn om in vertrouwen en respect.

Jaloezie, hypnose en hypnotherapie

Wanneer jaloezie de controle overneemt is het tijd om hiertegen maatregelen te nemen teneinde te redden wat er te redden valt. Het handelt zich hierbij om een verbeelding die bij de persoon in kwestie tot werkelijkheid wordt.

Daar het in de basis om onveiligheid gaat, kan een goede hypnotiseur of hypnotherapeut ervoor zorgen dat de negatieve gevoelens worden omgezet in positieve gevoelens en verwachtingen. Hierdoor zal de persoon onbewust een ander standpunt innemen. Hierdoor is hij in staat is om het onderliggende probleem los te laten. Op de pagina’s op deze website vind je therapeuten die niet alleen gespecialiseerd zijn in relatieproblemen, maar ook het probleem van jaloezie kunnen aanpakken. Hypnose en hypnotherapie zijn dé aangewezen therapievormen die snel tot een blijvend resultaat leiden.

Maak direct een afspraak!
Delen
Toon meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Installeer als webapp

Ja, graag!
×