Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Relatieproblemen of een verbroken relatie? Hypnotherapie helpt

kind de dupe van relatieproblemen - behandeling met hypnotherapie en hypnose

Hoewel iedereen een gelukkige en gezonde relatie verdient, is geen enkele relatie perfect. Liefde is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn. Elke relatie kent zijn ups en downs, er zijn goede en slechte tijden zeg maar. Veel relatieproblemen zijn terug te voeren op een communicatieprobleem. Beide partners praten niet meer met elkaar. Hierdoor wordt de afstand tot elkaar steeds groter wordt.

Eens te meer leidt dit tot een relatiecrisis met alle gevolgen van dien. Vooral lastig is het wanneer hierbij ook kinderen betrokken zijn. Stress kan hiervan het gevolg zijn. Is dat wat je werkelijk wilt?

In een goede relatie is er respect voor elkaar, geven de partners elkaar de ruimte om te zijn wie ze zijn. Bij het oplossen van relatieproblemen is het van groot belang dat beide partners de intentie hebben om de relatie te redden. Ze moeten openstaan voor elkaars argumenten, en bereid zijn om concessies te doen. Je hoeft hiervoor beslist geen honderden Euro’s uit te geven aan een relatietherapeut. Hoewel er in dit geval nagenoeg nooit gedacht wordt aan hypnose/hypnotherapie, is juist met deze kortdurende therapievorm een gunstig resultaat te boeken. Dit kan leiden tot een goede maar vooral gelukkige relatie.

Relatieproblemen & hypnotherapie

Zoals al genoemd is hypnose en hypnotherapie niet het eerste wat in je opkomt bij het oplossen van relatieproblemen. Een goede hypnotherapeut luistert naar beide partners en vraagt hen naar een bewuste oplossing voor het onderlinge conflict. Hoewel beide partners vaak de oplossing al kennen, vergt dit op een bewust niveau veel aanpassingsvermogen en energie.

Hypnotherapie kan hierbij helpen om dit proces geheel vanzelf te laten verlopen. Dit gebeurt door de bewuste handelingen die nodig zijn voor het verbeteren van de relatie op de “automatische piloot” te zetten. Het resultaat hiervan is dat het voor beide partners geen moeite kost om zich aan te passen aan elkaars wensen. Door het bewerken van het onderbewustzijn gaat dit alles vanzelf, dit in tegenstelling tot bewuste acties die veel energie kosten.

Van twee kanten…

Om te werken naar ieders tevredenheid is het vaak noodzakelijk dat beide partners een hypnosesessie ondergaan. Het moment van de afspraak mag dan gezien worden als een nieuwe start, de weg naar een gelukkige relatie. Hier vind je hypnotherapeuten die graag bereidt zijn om in een verbroken relatie nieuwe kansen te scheppen.

Maak direct een afspraak!
Delen
Toon meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Installeer als webapp

Ja, graag!
×