Algemeen

  1. Homepage
  2. Algemeen

Hypnose.nl algemeen

Hypnose.nl biedt een overzicht van dichtstbijzijnde therapeuten op het gebied van Hypno- psychotherapie, hypnotiseurs, hypnose coaches en hypnotherapie opleidingen. Het register is open, transparant en onafhankelijk. De verantwoordelijkheid en actualisatie van praktijkgegevens vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van de aanbieder.

Waarom dit register?

Op het internet zijn tal van overzichten te vinden. Wat Hypnose.nl echt uniek maakt is de snelle toegankelijkheid. In slechts 1 klik krijgt u een actueel overzicht van alle aanbieders direct in uw eigen regio. Wilt u de resultaten verder verfijnen, dan kunt u kiezen uit meerdere opties w.o. een overzicht van specialisaties en vergoeding door zorgverzekeraars.

Afspraak maken

In één oogopslag ziet u de werktijden of het rooster van de aanbieder. Sommige aanbieders bieden u de gelegenheid om direct een afspraak te maken. Daar waar dit niet mogelijk is verwijzen ze u naar de betreffende website voor meer informatie.

Categorie indeling

Op de startpagina vindt u 4 categorieën nl. Hypno- psychotherapie, hypnotiseurs, hypnose coaches en hypnotherapie opleidingen. Om een selectie te maken kiest u eerst een van de categorieën. Vervolgens kunt u kiezen uit een aantal opties aan de rechterzijde.

Verschil hypno- psychotherapeut en hypnotiseur

Indirecte hypnose
Hypno- psychotherapie wordt ook wel eens communicatieve- of moderne hypnotherapie genoemd. De therapeuten hebben doorgaans een 4-jarige Hbo-opleiding genoten en de behandelingen worden vaak deels vergoed door zorgverzekeraars.
Directe hypnose
Therapeuten die de term "hypnotiseur" gebruiken, hebben vaak een opleiding directe hypnotherapie genoten. Ook zij worden in voorkomende gevallen vergoed door zorgverzekeraars.
Dit artikel delen?