Theatercollege: Jouw Levensverandering met de InnerShift Pro® methode

Tussen wetenschap en spektakel

Ben je klaar voor een avond vol humor, inspiratie en levensveranderende inzichten? Arno van den Munckhof en Giovanni Eleonora nodigen je van harte uit voor hun theatercollege "Jouw Levensverandering met de InnerShift Pro® methode". Dit is niet zomaar een voorstelling; het is een reis naar een betere versie van jezelf.

Tijdens dit avondvullende theatercollege maken Arno en Giovanni je op een vermakelijke en diepgaande manier bekend met de kracht van de InnerShift Pro® methode. Stel je voor dat je eindelijk die hardnekkige gewoonte kunt doorbreken, zoals stoppen met roken, of dat je je ideale gewicht moeiteloos bereikt. Denk aan een leven zonder stress en angsten, waarin dagelijkse strubbelingen simpelweg verdwijnen en fysieke ongemakken geen grip meer op je hebben.

"Jouw Levensverandering met de InnerShift Pro® methode" biedt je niet alleen een avondje uit, maar ook de kans om nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven die je leven positief kunnen beïnvloeden. Geniet van de humor en het charisma van beide heren, en laat je inspireren om zelf de regie over je leven te nemen.

Mis deze unieke kans niet. Reserveer je plek en ervaar zelf hoe de InnerShift Pro® methode jou kan helpen bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke avond die de eerste stap kan zijn naar jouw nieuwe leven. Tot dan!
Tijdens dit theatercollege ontrafelen wij de geheimen van krachtige hypnosetechnieken!
Giovanni Eleonora

Giovanni Eleonora

Master Hypnose Trainer, Quantum Coach en auteur van de boeken "Quantum Miljonair Mindset" en "In 10 Stappen naar een Radicale Quantum Mindshift."

Ontdek de Kracht van Hypnose: Een Uniek Theatercollege met een Knipoog

Welkom bij een onvergetelijke avond vol inzicht, plezier en transformatie! Hypnose is een fantastisch hulpmiddel dat zowel voor entertainment als voor therapeutische doeleinden ingezet kan worden. Tijdens ons unieke theatercollege laten we je ervaren dat deze twee werelden naadloos in elkaar kunnen overlopen. Bereid je voor op een avond die vermakelijk en humoristisch is, maar ook een diepere betekenis heeft: het positief veranderen van je leven.

Heb je ooit geprobeerd te stoppen met roken en gedacht dat je longen een eigen wil hadden? Of sta je elke maandag vol goede moed op de weegschaal om vervolgens treurig naar je dieet-app te staren? Geen zorgen, wij hebben dé oplossing! Of je nu wilt stoppen met roken, afvallen, angsten wilt overwinnen of stress wilt elimineren, hypnose biedt de mogelijkheden om dit te realiseren.

We nemen je mee op een reis waarbij we belemmerende overtuigingen aanpakken die je persoonlijke of zakelijke groei in de weg staan. Stap voor stap banen we de weg naar succes, geluk en blijdschap. Onze voorstelling, getiteld "Tussen Wetenschap en Spektakel", biedt niet alleen nieuwe inzichten, maar ook praktische vaardigheden waarmee je direct zelf aan de slag kunt gaan met de InnerShift Pro® methode.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je als bonus gratis toegang tot een minicursus met eenvoudige oefeningen die je thuis in alle comfort kunt toepassen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een beetje tijd en misschien een comfortabele stoel. Dus, laat je verrassen, laat je inspireren en dompel je onder in deze unieke ervaring.

Mis het niet! Tickets zijn nu verkrijgbaar via Eventim.nl, de website van het theater of direct via deze pagina. En onthoud, deze voorstelling kan je leven veranderen – en in het ergste geval heb je gewoon een geweldige avond gehad!

Reserveer je plek vandaag en beleef een avond die je niet snel zult vergeten! Kom en ontdek hoe hypnose jouw leven op een ingrijpende en positieve wijze kan veranderen, en wie weet, ga je zelfs naar huis met een glimlach die je niet kunt verklaren.

Mijn boek "In 10 stappen naar een Radicale Quantum Mindshift" i.s.m. Drs. Roy Martina

Giovanni Eleonora,

een ervaren Master Hypnose Trainer en Quantum Coach, is auteur van de boeken "Quantum Miljonair Mindset" en "In 10 Stappen naar een Radicale Quantum Mindshift." Met een rijke achtergrond in sporthypnose, regressie en parts-hypnose, hypnose bij kinderen, en medische hypnose, heeft Giovanni talloze mensen begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling. Als inspirator en motivator heeft hij samen met Roy Matina vele colleges gegeven en de levens van deelnemers positief beïnvloed.

Arno van den Munckhof

Arno van den Munckhof is een pionier op het gebied van hypnose in Nederland. Hij heeft duizenden mensen geholpen en talloze professionals opgeleid. Niet alleen (huis)artsen, anesthesisten, psychologen en andere zorgprofessionals weten de weg te vinden naar het opleidingsinstituut, ook mensen die een passie hebben om anderen te helpen zijn veelvuldig vertegenwoordigd. Arno weet uit ervaring dat hypnose een krachtig instrument is om diepgewortelde overtuigingen te veranderen en mensen te helpen een gezonder, gelukkiger leven te leiden.

Ontdek ook wat het voor jou kan betekenen

Wat ga je ontdekken?
Tour Agenda

Venlo, Theater de Garage: 20 september 2024, 19.15 – 21.45 uur

Arnhem, Theater Het Hof: 11 oktober 2024, 19.15 – 21.45 uur

10 successen die op je wachten:
Blijft alles bij het oude of kies jij voor ongekend succes?
Aan jou de keuze! Laat alles zoals het is en weet wat je te wachten staat of sla een nieuw pad in? Een pad dat vele andere succesvolle mensen reeds voor jou betraden.
Ik heb echt genoten van het college en ben direct aan de slag gegaan met de zelfhypnose audio's die als bonus gratis werd verstrekt. Net als veel andere mensen kende ik hypnose alleen van de shows en had ik geen benul van de therapeutische effecten ervan. Blij dat ik nieuwe inzichten heb mogen ervaren. Het was een leuke avond. Dank daarvoor 🙂
Henk vd B.
Wat anderen zeggen over dit programma
Ik ben al wat ouder en heb last met inslapen. Mijn kleindochter vroeg me mee te gaan naar een hypnose avond. Ik had geen enkele verwachting maar werd positief verrast door het enthousiasme van de sprekers. Inmiddels heb ik 2 behandelingen gehad en gebruik ik de zelfhypnose. Hoewel ik soms nog wel eens wakker lig, kan ik op de meeste dagen gemakkelijk in slaap komen. Ik merk dat het me goed doet en mijn humeur is er positief op vooruit gegaan.
Mies H.
Veel gestelde vragen & antwoorden

Hypnose staat vooral bekend om de hypnoseshows. Hoewel wellicht vermakelijk en lachwekkend, kan hypnose voor meer meer doeleinden worden ingezet als voor entertainment alleen. Het kent geweldige therapeutiche eigenschappen waarvan de meeste mensen geen weet hebben. Als gerenommeerd hypnose instituut vinden wij het onze taak om juist deze toepassing van hypnose onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Het is onze passie om mensen te helpen en een positieve bijdrage te leveren aan deze geweldige en krachtige therapeutische techniek.

Tja, als we er toch zijn dan zullen we ook meteen een korte demonstratie geven om je te laten zien waartoe hypnose in staat is. Uiteraard houden we het netjes, veilig en ethisch verantwoord. Voor de demonstratie zullen we gebruikmaken van een deelnemer uit het aanwezige publiek waarbij we tevens een klein probleem zullen aanpakken. Zo verkrijg je een goed inzicht over het proces dat doorlopen wordt tijdens een hypnosesessie.

Na afloop ontvang je van ons een link naar enkele zelfhypnose audio toepassingen. Deze kun je zo vaak gebruiken als je wilt, gewoon thuis in een comfortabele omgeving.

Absoluut! Al onze thuissessies zijn veilig en hebben uitsluitend een positieve invloed op het gedrag.

STAP UIT JE COMFORTZONE
en ga de uitdaging aan om alles uit je leven te halen
Wacht niet tot morgen maar begin vandaag nog. Schrijf je nu in!
HypnoWorld Academy & Hypnotherapie logo

© Copyright 2024. Alle rechten voorbehouden