HypnoWorld Academy Woordmerk
Uniek voor Nederland
Supercharge je Mindset en Conquereer de Wereld. Leef in luxe, weelde en overvloed.
Implementeer de 10X-regel van Grant Cardone
Succes Wacht op Je: Volg de 10X Rule
Zowel werknemers als ondernemers kampen vaak met financiële moeilijkheden, levend van inkomst tot inkomst zonder luxe. Voor velen, inclusief ondernemers die hun doelen niet halen, zijn vakanties zeldzaam en is het leven vol stress en financiële druk. Deze zorgen kunnen de mentale gezondheid beïnvloeden. Zowel in persoonlijke als zakelijke sferen worden mensen belemmerd door negatieve overtuigingen en een onjuiste mindset. Velen bereiken hierdoor niet hun volledig potentieel. Voel jij deze strijd, als werknemer of ondernemer? Dan is nu het moment om te breken met deze patronen en te streven naar zowel financiële vrijheid als mentaal welzijn.
Verander je mindset: Volg de 10X Regel Cursus en Bereik het Onmogelijke!

Grant Cardone

Auteur "The 10X Rule"

Transformeer je leven met de op de 10X Rule van Grant Cardone gebaseerde Hypnose Audiosessies!

Ben je klaar om de sleutel tot ongekend succes te ontgrendelen? De speciale Hypnose Audiosessies nemen je mee op een reis naar een mindset van onbegrensd potentieel.

Ontsnap aan beperkende overtuigingen en omarm een wereld waarin succes niet alleen mogelijk is, maar onvermijdelijk wordt. Met elke sessie leer je de kracht van de 10X-regel omarmen en je doelen te bereiken op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Laat de beperkingen achter je en stap in een realiteit waarin succes geen grenzen kent. Dit is jouw kans om de architect van je eigen succesverhaal te worden. Wacht niet langer; ontdek de 10X Rule Hypnose Audiosessies en verander je leven vandaag!

Bestel vandaag nog de enige, meest veelzijde en complete hypnose thuiscursus en audioprogramma voor de implementatie van de 10X-regel. Ongeëvenaard en nergens anders verkrijbaar, ontwikkeld door de experts van HypnoWorld Academy & Hypnotherapie!

HypnoWorld Academy, sinds 2008, biedt ongeëvenaarde expertise in het helen van mentale en fysieke uitdagingen.

Met meer dan 10.000 cliënten en 2000 cursisten, heeft HypnoWorld Academy bewezen een leider te zijn in mindset- en lifestyle-verandering.

HypnoWorld Academy staat bekend om haar doeltreffende in-house infotainment en lezingen, zowel voor zakelijke als medische instellingen.

HypnoWorld Academy, erkend door diverse beroeps- en brancheorganisaties en aangesloten bij de NRTO, is een baken van kennis en kwaliteit.

Geworteld in kennis en succes: HypnoWorld Academy, het vertrouwde centrum voor holistische transformatie.

HypnoWorld: Waar ervaring en expertise samenkomen om buitengewone resultaten te leveren.

Ervaar de kracht van verandering met HypnoWorld, het vooraanstaande instituut voor persoonlijke en professionele groei.

Maak van 2024 jouw beste jaar ever! Introductieprijs van € 399,- voor slechts € 197,-

Wat er inbegrepen is in het programma
Van € 399 voor slechts € 197
Alleen in januari & februari
10 successen die op je wachten:
Blijft alles bij het oude of kies jij voor ongekend succes?
Aan jou de keuze! Laat alles zoals het is en weet wat je te wachten staat of sla een nieuw pad in? Een pad dat vele andere succesvolle mensen reeds voor jou betraden.
Wat anderen zeggen over dit programma
Ik moet eerlijk toegeven dat ik het Engelstalige boek van Grant Cardone eerder enkele keren heb doorgelezen. Toch vond ik het niet gemakkelijk om de juiste mindset te vinden. Als je iets "bewust" weet wil dat nog niet zeggen dat je ernaar gaat handelen. Deze cursus, en met name de audiosessies, hebben ervoor gezorgd dat de mindset op de automatische piloot is komen te staan. Mijn eerste zakelijke successen zijn behaald.
Henk vd B.
Hallo HypnoWorld. Ik ben pas begonnen met het volgen van de cursus. Nu al raak ik enthousiast over de wijze waarop jullie de cursus laten plaatsvinden. Geen overvloed aan informatie maar een heldere en duidelijke indeling van de lesstof. De eerste sessie heb ik al beluisterd en ben onder de indruk van de geluidskwaliteit en de opzet van de sessie die professioneel en uitvoerig is. Tot nu toe vol lof dus...
Dirk H.
Veel gestelde vragen & antwoorden

Sommige mensen, echter vaak maar een klein deel van de maatschappij, lijken het geluk aan hun zijde te hebben. Ze zijn financieel daadkrachtig, hebben riante huizen en een mooie auto.

We kijken op tegen deze mensen omdat zij succes hebben in het leven. Toch is “geluk” hier geen factor. Deze mensen beschikken over eigenschappen die anderen niet hebben. Succes heeft niets te maken met geluk, het zijn juist deze eigenschappen die hun onderscheiden van de massa, het gemiddelde.

Napoleon Hill, Grand Cardone en sommige anderen deden onderzoek naar deze eigenschappen waarover alleen succesvolle mensen beschikken. De uitkomst is opmerkelijk: indien je bereidt bent om belemmerende overtuigingen gedag te zeggen en je totale mindset te veranderen is succes geen optie maar een logisch gevolg van de actie die je neemt.

In het boek “The 10X Rule” onthult Grant Cardone de “geheimen” waarover miljonairs en succesvolle mensen beschikken en geeft door middel van voorbeelden de verschillen in inzichten aan. Maar alleen het weten hoe, garandeert nog niet dat ook jij dit zult bereiken. Om deze reden hebben we alle adviezen en eigenschappen die nodig zijn om zelf ook succesvol te worden in 21 verschillende hypnose audiosessies als suggesties aan je onderbewustzijn geplaatst. Op deze wijze wordt het eenvoudiger om belemmerende overtuigingen om te buigen naar een sterke winnaarsmentaliteit die ook voor jou ongekende mogelijkheden verschaft.

Jazeker, meteen na de aanschaf van de cursus krijg je toegang tot de online cursusomgeving. Na het inloggen kun je meteen aan de slag gaan met het doorlezen van de informatie en kun je starten met de eerste hypnose audiosessie die de 10X-regel implementeerd in je onderbewustzijn.

Het antwoord hierop is volmondig Ja. De hypnosesessies zijn ontwikkeld door beroepsorganisaties erkende hypnotherapeuten en in het Nederlands ingesproken. De ingesproken teksten komen exact overeen met de sessies zoals ze in de praktijksituatie worden gebruikt.

Absoluut! Al onze thuissessies zijn veilig en hebben uitsluitend een positieve invloed op het gedrag.

Het grote voordeel van deze thuiscursus is dat je geen afspraak hoeft te maken bij een hypnotherapiepraktijk. Je hoeft dus geen afspraak te maken en kunt beginnen wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast kun je de audiosessies in alle comfort van een thuissituatie ondergaan. Een ander groot voordeel is de prijs. Daar waar een consult al gauw tussen de € 100,- en € 175,- per consult ligt, betaal je voor deze thuiscursus slechts een fractie van deze prijs. Bovendien kun je de sessies meerdere malen ondergaan waardoor het effect drastisch zal toenemen.

Veel, heel veel! Deze thuiscursus is niet zomaar een cursus maar een daadwerkelijke verandering van jouw mindest die nodig is om een winnaars mentaliteit te krijgen. Met de nieuw verworven miljonairs mindset volgens Grant Cardone’s 10X-regel verzet je grenzen en bereik je ongekende hoogtes. De hoogwaardige en revolutionaire audiosessies en de daarbij behorende affirmaties en opdrachten, zorgen ervoor dat beperkte of valse overtuigingen geëlimineerd en omgebogen worden naar daadkracht en succes.

De hypnose audiosessies en affirmaties zijn onder meer, maar niet uitsluitend gericht op:

 • De wet van de aantrekkingskracht
 • de implementatie van de 10X-regel
 • het creëren van uitzonderlijk succes
 • het ontwikkelen van kracht en doelgerichtheid
 • het nemen van verantwoordelijkheid
 • het vergroten van motivatie & potentieel
 • het vergoten van je energie level
 • een reis naar persoonlijke groei en doorzettingsvermogen
 • Het omgaan met concurrentie
 • Het afscheid nemen van de middenklasse
 • Het ontwikkelen van een positieve obsessie
 • Het nemen van risico’s
 • Werken naar expansie
 • Angst gebruiken als catalysator
 • Het juist gebruik van tijdsmanagement
 • Omgaan met kritiek
 • Het verleggen van de focus van klanttevredenheid naar…
 • De waarde van alomtegenwoordigheid
 • Omgaan met uitvluchten
STAP UIT JE COMFORTZONE
en ga de uitdaging aan om alles uit je leven te halen
Maak van een dubbeltje een kwartje. Wacht niet tot morgen maar begin vandaag nog.
HypnoWorld Academy & Hypnotherapie logo

© Copyright 2024. Alle rechten voorbehouden