HYPNOTHERAPIE – MENSEN HELPEN EN EEN INKOMEN GENEREREN

Praktijk Apeldoorn Sinds 2016 hebben mijn vrouw/zakenpartner en ik een praktijk voor hypnotherapie. We zijn begonnen met een praktijk in Amersfoort en na 1 jaar is er een vestiging bijgekomen in Apeldoorn.

Zoals te verwachten is als je een nieuw bedrijf opstart heeft het voor beide vestigingen een tijdje geduurd voordat het begon te lopen. En ook toen de loop er in kwam was het soms nog met horten en stoten; dat wil zeggen soms veel klanten in een week en soms 1 of geen.

Vanaf het begin ben ik full-time werkzaam geweest in de praktijk en na enkele jaren kon mijn vrouw haar part-time baan opzeggen en ook full-time werken in de praktijk.

Nu zijn we op het punt gekomen dat we er beiden goed van kunnen leven en een goed draaiende praktijk hebben op beide vestigingen. Dit hebben we bereikt door geleidelijk een klantenkring op te bouwen die nu ook zelf doorverwijst vanwege de goede resultaten die we hebben bereikt. Daarnaast komen door onze resultaten er steeds meer doorverwijzingen van artsen en specialisten, waardoor we nu op een punt zijn gekomen dat er een constante aanvoer van klanten is in onze beide praktijken. Dit heeft weliswaar tijd gekost om dit op te bouwen.

We zijn beiden niet begonnen met hypnotherapie om er rijk van te worden. Hoewel er bij ons beiden de behoefte was om als zelfstandige te kunnen gaan werken, was de wens om iets te kunnen doen voor een ander in eerste instantie de reden om dit mooie vak te kiezen. Want dat het een mooi vak is waar je iets voor anderen kan betekenen is zeker.

Dat hypnotherapie op zoveel verschillende manieren een waardevolle toevoeging kan zijn bij een brede diversiteit van klachten is ook nu, na al die jaren, nog steeds verbazingwekkend.

Met name bij die mensen die onze praktijken bezoeken die na jaren zoeken en zwerven meer of min zijn uitbehandeld of diverse anders therapievormen hebben geprobeerd en er niets mee zijn opgeschoten kunnen door middel van hypnotherapie vaak toch goed en blijvend geholpen worden. Dit zijn uiteraard de krenten in pap waar wij als therapeuten ook zelf van genieten en het blijkt elke keer dus weer dat dat mogelijk is.

Een hypnotherapeut KAN het verschil uitmaken voor een klant; het verschil in de kwaliteit van leven van een klant.

Voor die mensen die het vak serieus willen uitoefenen en echt een ander willen helpen en willen investeren, met name qua tijd en geduld, ziet de toekomst voor een hypnotherapeut er steeds beter uit. Het vak wordt steeds bekender en in de wereld waarin we leven zijn er steeds meer mensen die zoekend zijn om van hun klachten af te komen. Een prima vooruitzicht dus om een toekomst op te bouwen … hulp verlenen én een inkomen verwerven.

Maak een afspraak bij Hypnotherapie Amersfoort

Ook vermeld worden in deze rubriek? Stuur ons jouw persoonlijke stukje voorzien van een of meerdere afbeeldingen!

#yagertherapie

laat een reactie achter