Register Hypnotherapeut

  1. Homepage
  2. Register Hypnotherapeut

Waarborg Register Hypnotherapeut

U bent op zoek naar een goed opgeleide hypnotherapeut? Helaas is dat niet altijd gemakkelijk. Hypnotherapeut is een beroep in de vrije sector en de titel "Hypnotherapeut" mag door iedereen gevoerd worden. Dit vergemakkelijkt niet direct uw keuze voor het kiezen van kwaliteit. U ziet waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer?

Register Hypnotherapeut voor alle zekerheid!

De titel "Register Hypnotherapeut" i.c.m. een bijbehorend beeldmerk biedt u garantie dat de therapeut voldoet aan de eisen die u mag verwachten van een goed opgeleide therapeut. In het BeNeLux merkenregister zijn momenteel twee merken vastgelegd die uitsluitend gebruikt mogen worden door kwalitatief goede hypnotherapeuten die voldoen aan de daaraan gestelde kwaliteitscriteria.

Aan de rechterzijde vindt u meer informatie over de geregistreerde- en beschermde beeldmerken. Kies voor een houder van het beeldmerk indien u op zoek bent naar een expert op het gebied van hypnotherapie!

Zoek een Register Hypnotherapeut Info voor therapeuten

Register Hypnotherapeut®

Register Hypnotherapeut®

Het beeldmerk zoals hierboven weergegeven (merk nr. 982500) is geregistreerd door Stichting Hypnose en is een onafhankelijk kwaliteitsmerk voor hypnotherapeuten die opgeleid zijn in directe (klassieke) hypnotherapie. Licentiehouders voldoen aan de daaraan verbonden opleidingseisen welke richting worden gegeven door de inzichten van Dave Elman.

NVBH Register Hypnotherapeut®

NBVH Register Hypnotherapeut

Het beeldmerk, zoals hierboven weergegeven (merk nr. 1000460) wordt gedragen door de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten. Houders voldoen aan de daartoe gestelde eisen en kwaliteitscriteria.

Register Hypnotherapeut: als deskundigheid en betrouwbaarheid belangrijk zijn!

0 entries
0 reacties
Register status
registered
Contactinformatie
Bedrijfsnaam (naam v.d. praktijk)
Chu Lam & Medisch Acupunctuur
Kamer van Koophandel nr.
4086268
Geslacht
Vrouw
Adres
Mercuriusplein 8
Email
chuhau@hotmail.com
Telefoon
-

Dit artikel delen?