Recensies

  1. Homepage
  2. Recensies

Beoordelingen van waarderingen

Hypnose.nl en het Nationale Hypnotherapie Register hechten grote waarde aan de beoordeling van de door u genoten behandeling. Uw mening en ervaring is daarom zéér belangrijk. In veel gevallen laten potentiële cliënten hun keuze afhangen van ervaringen van andere cliënten.

Uw mening doet er toe!

Hypnose.nl is volledig onafhankelijk en plaatst alle recensies zonder aanpassingen. Uiteraard dient uw recensie wel aan bepaalde richtlijnen te voldoen. Aan de rechterzijde kunt u hierover meer lezen.

Uw verhaal wordt gelezen

U wordt in de gelegenheid gesteld om een korte toelichting te geven op de behandeling die u heeft genoten. Daarnaast kunt u een waardering toevoegen over hoe tevreden u bent betreffende het contact met uw therapeut en de resultaten die zijn behaald. Nieuwe bezoekers van het Nationale Hypnotherapeuten Register kunnen desgewenst sorteren op de ervaringen die zijn gebaseerd op de indrukken van eerder genoten behandelingen door U en andere cliënten.

Anoniem

Om een recensie te kunnen plaatsen is het noodzakelijk om een naam en e-mail adres in te vullen. De naam die u tijdens het invoeren opgeeft, zal zichtbaar zijn voor bezoekers. Uw e-mail adres blijft verborgen. Al uw gegevens zijn, conform ons privacy beleid, vertrouwelijk en worden niet gedeeld met derden.

Het is van groot belang dat recensies waarheidsgetrouw worden weergegeven. Derhalve is het ingeven van een e-mail adres verplicht. Het voorkomt dat er "valse" beoordelingen en spam geplaatst wordt.

Richtlijnen voor het plaatsen van recensies

Uw recensies mogen zowel positief als negatief van aard zijn. Het is echter niet toegestaan om discriminerende teksten, van welke aard dan ook, te gebruiken. Daarnaast worden recensies die beledigend zijn niet geplaatst. Indien u een beoordeling schrijft, gaan we er van uit dat dit een toegevoegde waarde heeft voor iedereen die dit leest.

Om een betrouwbaar beeld weer te geven, vragen wij u uw recensie te plaatsen in de juiste categorie!
Categorieën

Mogen wij u hartelijk danken voor de genomen moeite!
Dit artikel delen?