Recensies

  1. Homepage
  2. Recensies

Beoordelingen van therapeuten

Hypnose.nl en het Nationale Hypnotherapie Register hechten grote waarde aan de beoordeling van therapeuten door cliënten. Uw mening en ervaring is daarom zéér belangrijk. In veel gevallen laten potentiële cliënten hun keuze afhangen van ervaringen van andere cliënten.

Uw mening doet er toe!

Hypnose.nl is volledig onafhankelijk en plaatst alle recensies zonder aanpassingen bij de betreffende zorgverlener. Uiteraard dient uw recensie wel aan bepaalde richtlijnen te voldoen. Aan de rechterzijde kunt u hierover meer lezen.

Uw verhaal wordt gelezen

U wordt in de gelegenheid gesteld om een korte toelichting te geven op de behandeling die u heeft genoten. Daarnaast kunt u aan de hand van het aantal sterren aangeven hoe tevreden u bent over het contact met uw therapeut en de resultaten die zijn behaald. Nieuwe bezoekers van het Nationale Hypnotherapeuten Register kunnen desgewenst sorteren op de ervaringen die zijn gebaseerd op de indrukken van eerder genoten behandelingen door U en andere cliënten.

Account aanmaken

Om een recensie te kunnen plaatsen is het noodzakelijk om een account aan te maken. Het aanmaken van een account kost u slechts 30 seconden. U kunt uw account te allen tijde deactiveren of verwijderen. Al uw gegevens worden dan, conform ons privacy beleid, definitief verwijderd uit de database.

Het is van groot belang dat recensies waarheidsgetrouw worden weergegeven. Derhalve is het aanmaken van een account vereist. Het voorkomt dat er "valse" beoordelingen en spam geplaatst wordt.

Richtlijnen voor het plaatsen van recensies

Uw recensies mogen zowel positief als negatief van aard zijn. Het is echter niet toegestaan om discriminerende teksten, van welke aard dan ook, te gebruiken. Daarnaast worden recensies die beledigend zijn niet geplaatst. Indien u een beoordeling schrijft, gaan we er van uit dat dit een toegevoegde waarde heeft voor iedereen die dit leest.Hier vindt u een overzicht van alle ervaringen met hypnotherapie.
Mogen wij u hartelijk danken voor de genomen moeite!