Erik-Jan en zijn praktijk Hypnotherapie Maasbracht is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie BATC. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.

Recovery Now – uw hypnotherapeut in Maasbracht

Hypnotherapie Maasbracht - Erik Jan Oonk Erik-Jan is een ervaren hypnotherapeut en heeft tevens een veelzijdige achtergrond als complementair therapeut. Aangesloten bij de beroepsvereniging BATC worden de consulten van Hypnotherapie Maasbracht deels vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Naast hypnotherapie beschikt hij over meerdere disciplines waaronder de toepassing van EMDR en is hij als counselor gespecialiseerd in gedragsverandering en bijvoorbeeld verslavingsproblematiek.

Erik-Jan heeft het vermogen om goed naar mensen te luisten en hierop te anticiperen. Effectieve communicatie en motivering maken altijd onderdeel uit van zijn grondige aanpak. Hij is je graag van dienst bij uiteenlopende mentale en psychosomatische klachten maar biedt ook diensten aan voor mensen met verslavingen, angststoornissen en trauma gerelateerde klachten. U kunt in de praktijk ook terecht voor het maken van een afspraak voor kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Maasbracht – praktijkinformatie

De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond en is daardoor ook goed bereikbaar voor mindervaliden. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Hypnotherapie Maasbracht is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Baexem, Born, Echt, Grathem, Heel, Herkenbosch, Haelen, Herten, Heythuysen, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maria-Hoop, Maasbracht, Montfort, Neeritter, Nunhem, Ohé en Laak, Posterholt, Roosteren, Sint joost, Sint Odiliënberg, Stramproy, Susteren, Swalmen, Thorn, Venlo, Vlodrop, Weert en Wessem. Ook prima bereikbaar van de Belgische plaatsen: Breem Elen, Dilsen-Stokkem, Gruitrode, Kinrooi, Maaseik, Molenbeersel, Ophoven, Opitter, Stokkem en Tongerlo of zoek in de provincies: Limburg | Noord-Brabant | Gelderland

Hypnotherapie Maasbracht – Recovery Now

Sint Joosterweg 5
Maasbracht, Limburg 6051HE
Nederland
Telefoon: +31 (0)6-82766885
E-mail: info@recoverynow.nl

AFSPRAAK HYPNOTHERAPIE MAASBRACHT

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Maasbracht. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!