Dortie en haar praktijk Hypnotherapie Hillegom is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar en voldoet aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Haar consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.

Happy Hypno – uw hypnotherapeut in Hillegom

Hypnotherapie Hillegom Dortie Gielen Dortie is met recht een aanwinst voor ProVital Lifestyle Experts en voor alle cliënten in de regio Haarlem die op zoek zijn naar een betrouwbare, gepassioneerde en gedreven hypnotherapeute. Mensen maken altijd het verschil en vanwege deze overtuiging is Dortie jaren geleden in aanraking gekomen met hypnotherapie. In eerste instantie lijkt dit in contrast met de harde zakenwereld waarin zij werkzaam was maar ongeacht beroep of levensstijl worstelen mensen met dezelfde problemen. Hypnotherapie Hillegom zet dan ook alles op alles om ervoor te zorgen dat haar cliënten zich weer goed voelen ongeacht wat de belemmering ook inhoud.

Dortie gaat beslist niet over één nacht ijs. In het intake-gesprek legt Dortie uit wat hypnose nu precies is en wordt samen met de cliënt de doelstelling bepaald. Als alle vragen zijn behandeld en er 100% vertrouwen is, wordt de behandeling gestart. Door haar lange ervaring is Hypnotherapie Hillegom in staat om nagenoeg elk probleem, fysiek of mentaal, grondig aan te pakken. Het enige dat telt is resultaat en dat is waar Dortie voor gaat, ook als het even wat moeilijker wordt. Dortie werkt zowel met volwassenen als ook met kinderen vanaf 7 jaar.

Hypnotherapie Hillegom – praktijkinformatie

Hypnotherapie Hillegom is gevestigd in een rustiek dorp aan de Dijkoever 11 in Hillegom. Auto’s kunnen geparkeerd worden in de directe omgeving van de praktijk die aan huis gevestigd is (gratis parkeren). Wanneer er gebruik gemaakt wordt van het openbaar vervoer dan is er een bushalte op loopafstand van de praktijk. De praktijk is ook toegankelijk voor minder validen.

Hypnotherapie Hillegom is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Bennebroek, Cruquius, De Zilk, Elsbroek, Heemstede, Hoofddorp, Kaag, Katwijk aan Zee, Lisse, Noordwijkerhout, Nieuw-Vennep, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsoever, Sassenheim, Vogelenzang, Voorhout en Warmond of zoek in de provincies: Zuid-Holland | Noord-Holland | Zeeland | Noord-Babant | Gelderland | Utrecht

Hypnotherapie Hillegom – Happy Hypno

Dijkoever 11
Hillegom, Zuid-Holland 2181NK
Nederland
Telefoon: 06-53704302
E-mail: info@happyhypno.nl

AFSPRAAK HYPNOTHERAPIE HILLEGOM

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Hillegom. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!