Arno en zijn praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie CAT-vergoedbaar. Hiermee voldoet hij aan de door de universiteit van Leiden opgestelde PLATO-normen. Zijn consulten komen daarmee in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding door de meeste zorgverzekeraars in een aanvullend zorgpakket.

HypnoWorld – Uw hypnotherapeut in Boxmeer

Hypnotherapie Boxmeer Arno van den MunckhofAls senior Register Hypnotherapeut is Arno reeds meer dan 20 jaar actief in het gebied van hypnotherapie en hieraan verwante technieken en methodieken. Als voormalig oprichter en voorzitter van de Hypnosevereniging Nederland gaat zijn voorkeur uit naar effectieve en efficiënte behandelmethoden. Omdat cliëntgerichtheid maar vooral het resultaat voorop staat geeft hij hierbij de voorkeur aan directe hypnotherapie, een krachtige vorm van de toepassing van hypnose voor het oplossen van tal van klachten, problemen en stoornissen.

Als holistisch gezondheidscoach richt hij zich niet uitsluitend op mentale gezondheid maar kijkt in dit opzicht ook naar het bredere geheel. Geen pleisters plakken en symptoombestrijding maar de juiste balans herstellen op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Arno helpt je om een gezondere levensstijl te creëren en jouw algehele welzijn te bevorderen.

Naast actief te zijn in zijn eigen praktijk in Boxmeer, is Arno ook werkzaam als docent voor de opleidingen Internationaal Register Hypnotherapeut, Medische Hypnotherapie, Yager Therapie, de meerjarige Hbo-conforme opleiding Directe Hypnotherapie en enkele andere cursussen en masterclasses.

Arno is een echt mensen-mens, eerlijk, recht door zee maar ook empathisch en inlevend. Zijn motto is dat het leven een feestje is maar je zelf wel de slingers op dient te hangen. Ieder individu is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen welzijn en welbevinden. En als het dan eens niet mee zit, zal hij alles op alles zetten om zijn cliënten te helpen en ondersteunen met aanvullende adviezen. Het verleden is geweest. We kunnen in het hier en nu maatregelen nemen waarbij we leren uit het verleden om de toekomst zonnig tegemoet te gaan. Wacht niet langer, start vandaag en laat morgen de zon schijnen!

QuitEase Pro® Stoppen met Roken Programma

QuitEase Pro® Ontdek de sleutel tot een rookvrij leven met ons exclusieve QuitEase Pro® Stoppen met Roken programma, nu beschikbaar in Boxmeer! Bij ons krijg je niet alleen een op maat gemaakte intake en professionele hypnotherapie, maar ook toegang tot ons innovatieve mHealth maandprogramma. Dit programma is zorgvuldig samengesteld om jou te ondersteunen met vijf krachtige zelfhypnose audiosessies, mindfulness-technieken, positieve affirmaties en effectieve visualisatieoefeningen. Voor slechts € 349,- kun je de eerste stap zetten naar een gezonder, rookvrij bestaan. Boek je afspraak vandaag nog door te bellen naar 085-2500690 en laat ons je begeleiden op je reis naar vrijheid.

Aansluiting beroepsorganisatie(s)

Arno en zijn praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisatie(s) en klachteninstantie:

CATGATIk val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een Rijks erkende en volledig onafhankelijke geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meerb informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Hypnotherapie Boxmeer – praktijkinformatie

Hypnotherapie Boxmeer is gelegen aan de rand van het industriegebied Saxe Gotha. In het moderne bedrijfsgebouw bevinden zich naast twee therapieruimtes ook een opleidingsruimte. Hypnotherapie Boxmeer herbergt meerdere therapeuten die allen op zelfstandige basis werkzaam zijn. De praktijk is zeer goed bereikbaar met de auto (gratis parkeren) en gevestigd op ca. 10 minuten loopafstand van het treinstation in Boxmeer. Vanaf september 2023 beschikt de accommodatie tevens over een lift zodat ook mindervaliden toegang hebben tot de praktijk die zich bevindt op de eerste etage.

Hypnotherapie Boxmeer is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Afferden, America, Bergen, Beugen, Castenray, De Rips, De Rijtjes, Den Hoek, Geijsteren, Groeningen, Haart, Holthees, Heijen, Horst, Ledeacker, Meerlo, Middelaar, Nieuw-Bergen, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Smakt, Smele, Stevensbeek, Tienray, Venray, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Well, Westerbeek en Zandkant of zoek in de provincies:  Noord-Babant | Gelderland | Limburg

Hypnotherapie Boxmeer – HypnoWorld

Heinz Moormannstraat 1A
Boxmeer, Noord-Brabant 5831AS
Nederland
Telefoon: 040-7110382
Tweede telefoonnummer: 06-42090593
E-mail: arno@hypnoworld.nl

AFSPRAAK HYPNOTHERAPIE BOXMEER

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Boxmeer. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!