Marjo en haar praktijk Hypnotherapie Beuningen is aangesloten bij de beroeps- en brancheorganisatie VACT.

Marjo Hypnozorg – Uw hypnotherapeut in Beuningen

Marjo Marjo van Hummel Klabbers heeft in 2015 bij ons in Boxmeer de IHR opleiding gevolgd. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging VACT.

Op het gebied van Hypnose heeft Marjo diverse masterclasses gevolgd, Daarnaast is Marjo Soul Body Fusion® practitioner en geeft Marjo Reiki behandelingen.

In 2023 heeft Marjo De Pijn Reset Methode gevolgd en in Januari 2024 de Yager Code Therapie. Dankzij alle kennis en ervaringen kan Marjo de cliënten die bij haar komen geven wat zij nodig hebben.

Marjo wordt door haar cliënten omschreven als een lieve behulpzame vrouw waar de client zichzelf heel erg welkom en vertrouwd bij voelt. Haar specialisatie is het stoppen met roken, angsten en regressie. Daarnaast vind zij het geweldig om mensen te mogen motiveren op het gebied van hun gezondheid bijvoorbeeld een gezond gewicht. Marjo werkt met volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Daarnaast zijn ook mensen met het syndroom van Down van harte welkom in haar praktijk.

Bereik: voedselintolerantie

Aansluiting beroepsorganisatie(s)

Arno en zijn praktijk Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij onderstaande beroepsorganisatie(s) en klachteninstantie:

VACT beroepsorganisatie Ik val als VACT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten. Ik werk als VACT-therapeut volgens de richtlijnen van de VACT-beroepscode. Voor meerb informatie zie: https://vact.nu

Hypnotherapie Beuningen – praktijkinformatie

De praktijk van Marjo bevind zich in een gezondheidscentrum in het Gelderse Beuningen. Haar praktijk bevind zich op de 1e etage, er is helaas geen lift aanwezig. Er kan indien op tijd bekent gebruik gemaakt worden van een ruimte op de begane grond zodat minder validen ook bij Marjo terecht kunnen. Bij het pand kan gratis geparkeerd worden. Marjo Hypnozrg is met de bus makkelijk te bereiken (halte Kerk) Daarnaast is de praktijk via de A73 makkelijk bereikbaar.

Hypnotherapie Beuningen is tevens goed bereikbaar vanuit plaatsen als: Andelst, Bemmel, Bergharen, Beuningen, Deest, Dodewaard, Druten, Elst, Ewijk, Grave, Heumen, Horssen, Malden, Nijmegen, Overasselt, Ravenstijn, Valburg, Weurt, Wijchen, Winssen, Zetten of zoek in de provincies:  Noord-Babant | Gelderland | Limburg

Hypnotherapie Beuningen – Marjo Hypnozorg

Schoolstraat 14
Beuningen, Gelderland 6641DC
Nederland
Telefoon: 06-54297951
E-mail: info@marjohypnozorg.nl

AFSPRAAK HYPNOTHERAPIE BEUNINGEN

Hieronder kunt u eenvoudig zelf een afspraak inplannen voor de praktijk van Hypnotherapie Beuningen. De gemiddelde behandelduur is ca. 60 minuten voor hypnotherapie en 90 minuten voor aanvullende Regressie en Yager Therapie. Alvorens een behandelafspraak te maken adviseren wij u na te gaan of uw zorgverzekeraar een gedeelte vergoed vanuit een aanvullende zorgpakket (alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie). Hulp nodig? Bel gratis onze klantenservice voor hulp of advies!