Over hypnose.nl

  1. Homepage
  2. Over hypnose.nl

Hypnose.nl en het Nationaal Hypnotherapie Register

Het Nationaal Hypnotherapieregister is een initiatief van hypnose.nl en ontwikkeld n.a.v. de vraag van consumenten om een betrouwbaar en onafhankelijk register voor hypnotherapeuten, hypnotiseurs en coaches.
Ons logo in drie delen
Het hypnose logo bestaat uit 3 delen die allen tezamen datgene symboliseren waar wij voor willen staan. Centraal staat het hart dat onze passie voor het vak van hypnose illustreert. Door het complementair toepassen van hypnose (plus-teken) helpen we mensen op een natuurlijke wijze weer het beste uit het leven te halen.

Certificeringen

Betrouwbaarheid en heldere communicatielijnen zijn bij ons vanzelfsprekend. Hypnose.nl is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Afspraken nakomen is wat wij belangrijk vinden zowel naar onze bezoekers als naar de bedrijven die gebruik maken van onze diensten.
Veiligheid en vindbaarheid
De website hypnose.nl kent een maximale beveiliging voor zowel het gebruik als de database-gegevens. Daarnaast is er veel tijd en kennis gestoken in de vindbaarheid voor zoekmachines. We doen er dan ook alles aan om vraag en aanbod op de best mogelijke wijze elkaar af te stemmen.

Arno van den Munckhof successfully completed the Yoast SEO for WordPress course!
Dit artikel delen?