telefoon: 0407110382 ofklantenservice@hypnoworld.nl
0 items - €0,00 0

Migratie

Stap jij samen met ons over naar deze nieuwe website?

Beste oud-cursist,

Onlangs is HypnoWorld Opleidingen overgestapt naar een nieuwe, meer gebruikersvriendelijke website. Tevens is de naam van HypnoWorld Opleidingen veranderd in HypnoWorld Academy & Hypnotherapie. Hieronder geven we weer wat de gevolgen zijn van deze overstap voor jou als oud-cursist.

Gebruik van de “oude” website en migratie naar de nieuwe website

In de online omgeving van de oude website staat wellicht nog belangrijke informatie die je wilt downloaden. Om deze redenen zal de website hypnoworld.nl nog actief zijn tot en met 31 maart 2024. Al het lesmateriaal staat nu (of binnenkort) ook duidelijk en overzichtelijk op de nieuwe website.

Om toegang te verkrijgen tot de nieuwe website is het noodzakelijk om een nieuw account aan te maken. Geen zorgen, wij regelen de volledige migratie. In verband met de privacy voorwaarden mogen we echter de NAW-gegevens niet zomaar overzetten. Het is daarom dat wij je willen verzoeken om het onderstaande migratieformulier in te vullen. We zullen dan zo spoedig mogelijk de gegevens van je nieuwe account toezenden per e-mail.

10% extra korting als dank

Als dank voor de genomen moeite belonen we iedereen die het migratieformulier invult eenmalig met 10% korting op alle workshops, trainingen, cursussen, opleidingen en masterclasses. De korting geldt voor eenmalig gebruik en is geldig voor boekingen tot en met 30 juni 2024.

Klanten via aanbevelingen

In een van de laatste opleidingen hadden we maar liefst 4 nieuwe cursisten die op aanraden van een oud-cursist deelnamen. Uiteraard zijn wij onze oud-cursisten hier zeer erkentelijk voor. Gezien de extra klandizie, waar we super blij mee zijn, hebben we gemeend onze oud-cursisten vanaf 2024 hiervoor te belonen. Om dit te realiseren hebben we een eenvoudig affiliate programma toegevoegd aan het online account. Indien je hiervan gebruik wil maken, kun je dit aangeven op het migratieformulier. Je ontvangt dan voor het aanbrengen van elke nieuwe cursist 10% van de betaalde cursusprijs mits gebruikgemaakt van de affiliate link.

Migratieformulier

Dit formulier is uitsluitend bedoelt voor oud-cursisten. Alle inzendingen worden handmatig getoetst op juistheid.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail
Adres
Je kunt zelf een gebruikersnaam kiezen (het wachtwoord wordt later toegezonden)
Houd toets CRTL (windows) of Command (mac) ingedrukt voor meerdere selecties.
Vul hier een opleiding in die je hebt genoten maar niet in het overzicht vermeld staat
Wil je toegang verkrijgen tot het affiliate programma?