Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen ❤️ Praktijk Jolanda van Bavel

Hypnotherapie Rotterdam praktijk Jolanda van Bavel

Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen (Zuid-Holland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Rotterdam, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen.

Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen – de praktijk

Je vindt Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen in een gezellig woonhuis in Rotterdam-Kralingen. De praktijkruimte is sfeervol en praktisch ingericht en bevindt zich op de eerste verdieping. Bent u mindervalide, dan  wordt de hypnotherapie in de woonkamer gegeven op de begane grond. Er is parkeergelegenheid voor de deur (betaald parkeren) en Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Wie is Jolanda van Bavel?

Jolanda van BavelJolanda is al vele jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach, zij geeft ook diverse masterclasses. Met mensen werken en coachen is haar passie. Jolanda is Internationaal Register Hypnotherapeut en heeft haar opleiding gevolgd bij het HypnoWorld opleidingen. Naast haar opleiding heeft zij meerdere masterclasses doorlopen en kan daardoor verscheidende aanvullende en aanverwante technieken toepassen, zoals:

  • Regressie therapie
  • Hypnose met Kinderen
  • Hypnose – EMDR
  • Virtuele Maagband
  • Het Simpson Protocol.

Met de kracht van hypnose kan Jolanda mensen direct met hun klachten en problemen helpen en ze bewust maken dat ze zelf de verandering in gang kunnen zetten. De mens staat voor haar centraal en met haar compassie en intuïtie kan zij samen met jou kijken wat voor hypnose jij nodig hebt.

Je kunt bij Hypnotherapie Rotterdam bijvoorbeeld terecht voor hulp bij :

  • Afvallen
  • Verslavingen
  • Burn-out, emotioneel en/of lichamelijk
  • Angsten of trauma`s
  • etc.

Hypnose kan patronen doorbreken, problemen oplossen en balans herstellen. Dus naar binnen keren, stil zijn en alles veranderen wat veranderd mag worden.

Afspraak maken Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Rotterdam-Kralingen, Barendrecht, Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel, Rhoon, Ridderkerk, Schiedam of Vlaardingen? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen is aangesloten bij de Hypnosevereniging Nederland (HVNL) maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Rotterdam-Kralingen ❤️ Praktijk Jolanda van Bavel, Jeruzalemstraat 51, 3061 GM, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

 

Installeer als webapp

Ja, graag!
×