Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Puiflijk ❤️ Praktijk Sarina de Klerk (video)

Hypnotherapie Puiflijk praktijk Sarina de Klerk

Hypnotherapie Puiflijk (Gelderland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Appeltern, Beneden-Leeuwen, Dodewaard, Druten, Horssen, Ochten, Kesteren, Tiel en Winssen.

Hypnotherapie Arnhem - wat Sarina de Klerk voor je kan betekenen
Hypnotherapie Arnhem - wat Sarina de Klerk voor je kan betekenen

Hypnotherapie Puiflijk – de praktijk

Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord, het plaatsje Puiflijk dat gelegen is op ca. 15 minuten rijafstand van zowel Nijmegen als Arnhem. Hypnotherapie Puiflijk bevindt zich in het landhuis waar Sarina tevens woonachtig is. Hoewel de praktijk zelf alleen toegankelijk is met een vaste trap naar boven, weet Sarina nagenoeg altijd een passende oplossing te bieden voor mensen die minder mobiel zijn. Auto’s kunnen direct voor het landhuis geparkeerd worden.

Wie is Sarina de Klerk?

Sarina de Klerk is een bevlogen hypnotherapeut die jou als cliënt centraal stelt. Veel mensen denken dat hypnose ‘zweverig’ is maar volgens Sarina is niets minder waar. Hypnose is juist praktisch, veilig en effectief. Hypnotherapie Puiflijk staat niet lang stil bij jouw probleem maar focust zich op het nieuw te behalen doel. Hiervoor biedt zij een no-nonsence aanpak die op een effectieve wijze voor blijvende resultaten zorgt. Door haar jarenlange ervaring als Nei coach is zij in staat om snel tot de kern door te dringen.

Door haar creativiteit en inlevingsvermogen zijn haar sessies altijd voor jou speciaal op maat gemaakt. Klanten zeggen over Sarina dat ze nuchter, warm en een luisterend oor heeft. Een uitgebreid intake gesprek is vanzelfsprekend zodat de doelstellingen goed in kaart gebracht kunnen worden en er een vertrouwensband ontstaat tussen jou en Sarina.

Afspraak maken Hypnotherapie Puiflijk

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Puiflijk is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Puiflijk, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Dodewaard, Druten, Horssen, Ochten, Kesteren, Tiel of Winssen? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Puiflijk annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Puiflijk tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Puiflijk ❤️ Praktijk Sarina de Klerk (video)
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Puiflijk is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Puiflijk ❤️ Praktijk Sarina de Klerk (video), van Mekerenstraat 4, 6655 AM, Puiflijk, Gelderland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×