Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Meijel ❤️ Praktijk Angelique Elens (video)

Hypnotherapie Meijel (Limburg) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Asten, Deurne, Helden, Heythuysen, Nederweert, Ospel, Panningen, Sevenum en Weert.

Hypnotherapie Meijel - Angelique Elens
Hypnotherapie Meijel - Angelique Elens

Hypnotherapie Meijel – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Meijel is gelegen in de huisartsenpraktijk Centrum de Peel aan de Dorpsstraat 8-B in Meijel. Auto’s kunnen in de directe omgeving gratis geparkeerd worden. Meijel en daarmee ook Hypnotherapie Meijel is met het openbaar vervoer bereikbaar via de bus. Bij binnenkomst kunt u zich melden aan de balie. In de praktijk is een lift aanwezig en is daardoor ook gemakkelijk toegankelijk voor mindervaliden en mensen die slecht ter been zijn.

Wie is Angelique Elens?

Angelique Elens praktijk Meijel en MaasbrachtAngelique Elens begon haar carrière als verpleegkundige. Haar hele leven staat in het teken om mensen met problemen te helpen waarbij zij samen met de cliënt nagenoeg altijd een oplossing vindt. Hiertoe heeft zij een schat aan kennis en vaardigheden verworven. Ben je op zoek naar een positieve wending in je leven dan biedt Hypnotherapie Meijel je hiervoor alle gelegenheid. Door middel van hypnotherapie weet Angelique precies de vinger op de zere plek te leggen. Haar specialiteiten zijn o.m. afvallen (virtuele maagband) en stress gerelateerde problematiek w.o. ook depressiestoornis en burn-out klachten.

Ook voor alle andere problemen, klachten en aandoeningen ben je bij Hypnotherapie Meijel in goede handen. Angelique is naast register Hypnotherapeut ook coach, counselor en specialist op het gebied van orthomoleculaire voeding. Haar consulten en behandelingen worden meestal vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Angelique is aangesloten bij meerdere beroeps- en brancheverenigingen en houdt haar kennis op peil door het jaarlijks volgen van bij- en nascholingen. Daarnaast geeft zij als docent zelf masterclasses en is zij bereid tot het geven van lezingen wat door haar didactische vaardigheden, kennis en achtergrond tot een boeiende belevenis leidt.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Meijel

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Meijel is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Meijel, Asten, Deurne, Helden, Heythuysen, Nederweert, Ospel, Panningen, Sevenum of Weert? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Meijel annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Meijel tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Meijel ❤️ Praktijk Angelique Elens (video)
Komt in aanmerking voor vergoeding zorgverzekeraars Hypnotherapie Meijel wordt meestal wel vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar alvorens u een afspraak maakt!
Hypnotherapie Meijel ❤️ Praktijk Angelique Elens (video), Dorpsstraat 8-B, 5768CE, Meijel, Limburg, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×