Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Maurik ❤️ Praktijk Annemarie IJkelenstam

Hypnotherapie Maurik - Annemarie IJkelenstam

Hypnotherapie Maurik (Gelderland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Amerongen, Culemborg, Doorn, Kesteren, Rhenen, Tiel, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Veenendaal.

Hypnotherapie Maurik – de praktijk

Hypnotherapie Maurik is gelegen aan de voorzijde van het woonhuis. De praktijk is sfeervol en praktisch ingericht en beschikt over alle gemakken, en is gelijkvloers. Daarmee is de praktijk van Hypnosepraktijk Maurik ook geschikt voor mindervaliden. Parkeren van auto’s kan direct voor de deur op eigen terrein.

Wie is Annemarie IJkelenstam?

Annemarie geboren en getogen in Utrecht woont en werkt tegenwoordig in het mooie Maurik midden in Rivierenland onderdeel van Gelderland. Annemarie is al jarenlang actief als register hypnotherapeut in haar eigen Hypnosepraktijk Granule. Er zijn dan ook bijna geen problemen die zij nog niet is tegengekomen. Annemarie voelt als geen ander aan hoe zij haar cliënten het beste kan helpen. Hypnotherapie Maurik werkt aan de hand van een vooraf ingevulde anamnese zowel lichamelijk als klinisch. Tijdens een uitgebreid intakegesprek waar deze anamnese wordt besproken wordt de behandeling afgestemd op behoeften en wensen van haar cliënten. Een betrokken en kundige therapeut ook op het gebied van voeding en lifestyle.

Buiten de opleiding tot Register Hypnotherapeut heeft Annemarie zich gespecialiseerd in ERT technieken, Blast techniek, Kinderhypnose, Regressietherapie en Pijnbestrijding. Ook de opleiding MBK en PSBK heeft zij afgerond.

Praktijk Granule voor Hypnosetherapie gaat geen uitdaging uit de weg. Naast hypnosetherapie kan Annemarie ook gebruik maken van Jeffrey Stephens en Tom Silver ERT en Blast techniek, zij heeft veel kennis op het gebied van NAH en Autisme zowel bij kinderen als volwassenen.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Maurik

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Maurik is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Maurik, Amerongen, Culemborg, Doorn, Kesteren, Rhenen, Tiel, Wijk bij Duurstede, Woudenberg of Veenendaal? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Maurik annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Maurik tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Maurik ❤️ Praktijk Annemarie IJkelenstam
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Annemarie IJkelenstam is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Maurik ❤️ Praktijk Annemarie IJkelenstam, Princes Marijkelaan 32, 4021ED, Maurik, Gelderland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×