Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Wednesday, 30 September, 2020

Hypnotherapie Hoorn ❤️ Praktijk Gerrie Schoutsen (video)

Hypnotherapie Hoorn - Gerrie Schoutsen hypnose praktijk buitenzijde

Hypnotherapie Hoorn is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose voor o.a. Hoorn, Hoogkarspel, Kraaienburg, Nibbixwoud, Oosterleek, Oosterblokker, Venhuizen, Wognum, Zwaag en Zwaagdijk.

Video Thumbnail
Hypnotherapie Hoorn - Gerrie Schoutsen
In deze video geeft Gerrie Schoutsen uitleg over zijn werkzaamheden als hypnotherapeut bij Hypnotherapie Hoorn.

Wie is Gerrie Schoutsen?

Van Gerrie kan gezegd worden dat het een echt mensen-mens is. Het omgaan met mensen is dan ook wat hij het liefste doet. Hypnotherapie Hoorn heeft ruim 30 jaar lang ervaring in de dienstverlenende sector. Gerrie is altijd zeer betrokken en heeft een grote compassie waardoor jij je snel op je gemakt zult voelen.

De praktijk van Gerrie Schoutsen is een zeer ervaren praktijk. Als Register Hypnotherapeut neemt Gerrie voor iedereen ruim de tijd waarbij resultaatgericht handelen de boventoon voert. Naast hypnotherapie kunnen cliënten bij Gerrie ook terecht voor pijnbehandelingen volgens de OldPain2Go® methode. Gerrie heeft daarnaast diverse masterclasses doorlopen en kan hierdoor bijvoorbeeld ook regressietherapie en andere, complementaire behandelvormen aanbieden.

Hypnotherapie Hoorn – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Hoorn is gelegen in een rustige omgeving net buiten Hoorn in het plaatsje Blokker. De praktijk is zeer goed bereikbaar en ook toegankelijk voor mindervaliden. Parkeren is gratis en ook via het openbaar vervoer is de praktijk, die gelegen ligt bij het woonhuis, goed bereikbaar. De praktijk is gevestigd aan de Westerblokker 64, 1695 AJ in Blokker.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Hoorn

Een afspraak maken bij Gerrie Schoutsen is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Hoorn, Hoogkarspel, Kraaienburg, Nibbixwoud, Oosterleek, Oosterblokker, Venhuizen, Wognum, Zwaag of Zwaagdijk? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Annuleringsvoorwaarden Hypnotherapie Hoorn

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Hoorn tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

Bijzonderheden Gerrie Schoutsen

Gerrie Schoutsen is aangesloten bij de beroepsvereniging Hypnosevereniging Nederland (HVNL). In het kader van de Wkkgz is Gerrie Schoutsen geregistreerd bij klachtenportaalzorg o.n. 2159.

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Hypnotherapie Hoorn ❤️ Praktijk Gerrie Schoutsen (video), Westerblokker 64, 1695AJ, Hoorn, Noord-Holland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×
Cart
Cart is empty!
0