Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Heerlen ❤️ Praktijk Ankie Lommen

Hypnotherapie Heerlen praktijk Ankie Lommen

Hypnotherapie Heerlen (Limburg) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Brunssum, Gulpen, Hoensbroek, Kerkrade, Nuth, Simpelveld, Sittard, Valkenburg en Voerendaal.

Hypnotherapie Heerlen – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Heerlen ligt in het centrum aan een van de mooiste pleinen van Heerlen en is op 10 minuten lopen van het treinstation. De aansluiting op de A79 en de A76 is 2 minuten rijden. Er is parkeergelegenheid aan het plein waarvoor ik kaarten heb zodat je gratis kunt parkeren.

Wie is Ankie Lommen?

Als therapeut ben ik al jaren werkzaam in binnen en buitenland in klinieken voor verslaving en obesitasproblematiek. Hier maak ik deel uit multidisciplinaire teams. Naast dit werk ben ik in 2011 een eigen praktijk, ACT-Effect, gestart.

Met mensen werken is altijd mijn passie geweest en ik bied dan ook meerdere therapievormen aan. Een aantal jaar geleden vond ik dat er nog iets ontbrak namelijk Hypnose. Als jong kind was hierdoor ik al gefascineerd door mijn vader die ook Hypnose toepaste in zijn werk. Na de basisopleiding voor Hypnose heb ik nog verschillende specialisaties gevolgd. Hypnotherapie Heerlen is een feit!

Uit mijn werk en levenservaring weet ik dat onderliggende emoties en negatieve overtuigingen je behoorlijk in de weg kunnen staan. Ik wil je graag helpen d.m.v. Hypnose om meer te kunnen genieten van het leven i.p.v. te “overleven”. Hypnotherapie Heerlen past Hypnose toe voor o.a. stoppen met roken, afvallen, plaatsen van een virtuele maagband maar ook als je b.v. last hebt van stress, piekeren of een laag zelfbeeld.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op. Het kennismakingsgesprek van 20 minuten is gratis.

Afspraak maken Hypnotherapie Heerlen

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Heerlen is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Heerlen, Brunssum, Gulpen, Hoensbroek, Kerkrade, Nuth, Simpelveld, Sittard, Valkenburg of Voerendaal? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Heerlen annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Heerlen tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Heerlen ❤️ Praktijk Ankie Lommen
Komt in aanmerking voor vergoeding zorgverzekeraars Hypnotherapie Heerlen wordt meestal wel vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar alvorens u een afspraak maakt!
Hypnotherapie Heerlen ❤️ Praktijk Ankie Lommen, Burgemeester de Hesselleplein 5, 6411CG, Heerlen, Limburg, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×