Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Heerenveen ❤️ Praktijk José van der Keur

Hypnotherapie Heerenveen praktijk José van der Keur

Hypnotherapie Heerenveen (Friesland) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Appelscha, Beetsterzwaag, Drachten, Gorredijk, Grou, Joure, Sneek, Terherne en Wolvega.

Hypnotherapie Heerenveen – de praktijk

Hypnotherapie Heerenveen bevindt zich in een aparte praktijkruimte die direct aan het woonhuis grenst. De praktijk beschikt over een separate wachtruimte en is tevens geschikt voor mindervaliden. Auto’s kunnen direct voor de deur geparkeerd worden.

Wie is José van der Keur?

José van der Keur, midden vijftig, is een enthousiaste therapeute die haar eigen praktijk heeft in het Friese Heerenveen. In haar praktijk is zij niet alleen actief als gewichtsconsulente maar ook als register hypnotherapeut. Beide disciplines kan zij prima combineren en zo kan José, naast de nodige adviezen, ook gebruik maken van technieken als de virtuele maagband. Hypnotherapie Heerenveen is echter niet beperkt tot het geven van behandelingen inzake overgewicht en obesitas, José is ook dé aangewezen persoon als het gaat om vele andere soorten klachten en problemen.

In haar praktijk ontvangt zij mensen met uiteenlopende problematiek, zoals verslavingen, angsten en bijvoorbeeld depressieve klachten, stress en burn-out. Ook voor niet-functionele pijnklachten, fibromyalgie en prikkelbare darmsyndroom staat José altijd met raad en daad klaar. De sessies zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Afspraak maken Hypnotherapie Heerenveen

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Heerenveen is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Heerenveen, Appelscha, Beetsterzwaag, Drachten, Gorredijk, Grou, Joure, Sneek, Terherne of Wolvega? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Heerenveen annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Heerenveen tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Heerenveen ❤️ Praktijk José van der Keur
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Heerenveen is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Heerenveen ❤️ Praktijk José van der Keur, Kattebos 75, 8446CP, Heerenveen, Friesland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×