Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Wednesday, 21 October, 2020

Hypnotherapie Haarlem ❤️ Praktijk Petra Visser (video)

Hypnotherapie Haarlem praktijk Petra Visser

Hypnotherapie Haarlem is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Haarlem, Bennebroek, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Spaarndam, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort en Zwanenburg.

Video Thumbnail
Hypnotherapie Haarlem - wat Petra Visser voor je kan betekenen
Hypnotherapie Haarlem is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Haarlem, Bennebroek, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Spaarndam, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort en Zwanenburg. Wie is Petra Visser? Drs. Petra Visser studeerde tandheelkunde aan de ACTA en werkte in de beginjaren als tanda

Wie is Petra Visser?

Drs. Petra Visser studeerde tandheelkunde aan de ACTA en werkte in de beginjaren als tandarts. Hier specialiseerde zij zich o.a. in angstvrije behandelingen voor kinderen, iets wat zij in haar praktijk Hypnotherapie Haarlem nog steeds doet. Daarna heeft zij gewerkt als keuringsarts voor defensie. Nu haar eigen kinderen een leeftijd hebben bereikt waarin ze zelfstandig zijn, heeft Petra de draad weer opgepakt en heeft zij een eigen praktijk voor hypnotherapie in Haarlem.

Hypnotherapie Haarlem heeft een brede specialisatie en werkt zowel met volwassenen als kinderen. Petra behandelt allerlei voorkomende aandoeningen, problemen en klachten waarbij hypnotherapie als alternatief of complementair kan worden ingezet. Zij heeft meerdere masterclasses doorlopen, is kindercoach en is in het bezit van het Cpion diploma Psychosociale basiskennis (PsBK). Momenteel studeert Petra psychotherapie.

Haar kennis en vaardigheden houden hier echter niet op. Naast haar werkzaamheden in haar eigen praktijk, is drs. Petra Visser tevens docent voor de korte beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, Medische hypnose en kinderhypnose. Petra heeft een hoog inlevingsvermogen wat er voor zorgt dat zij precies aanvoelt wat er in iemand omgaat. Geen wonder dus dat iedereen zich bij haar thuis voelt.

Hypnotherapie Haarlem – de praktijk

Hypnotherapie Haarlem is gevestigd in het Crown Business Center. Het complex beschikt over een grote eigen parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Op slechts 10 minuten loopafstand van het treinstation is de praktijk in Haarlem ook met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. De praktijk bevindt zich op de vierde etage en is door de aanwezigheid van een lift ook goed bereikbaar voor mindervaliden.

Afspraak maken Hypnotherapie Haarlem

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Haarlem is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Haarlem, Bennebroek, Bloemendaal, Heemstede, Overveen, Spaarndam, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort of Zwanenburg? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Haarlem tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Hypnotherapie Haarlem ❤️ Praktijk Petra Visser (video), A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH, Haarlem, Noord-Holland, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×