Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Dalfsen ❤️ Praktijk Paola Pisu

Hypnotherapie Dalfsen - Paola Pisu hypnose praktijk binnenzijde

Hypnotherapie Dalfsen (Overijssel) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Balkbrug, Dalmsholte, Dedemsvaart, Giethmen, Nieuwleusen, Ommen, Oudleusen, Rosengaarde, Vlisteren en Witharen.

Hypnotherapie Dalfsen - Paola Pisu
Hypnotherapie Dalfsen - Paola Pisu

Hypnotherapie Dalfsen – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Dalfsen is gevestigd in het prachtige natuurgebied het Vechtdal aan de Oude Oever 1 – Dalfsen. De praktijk is sfeervol en praktisch ingericht en beschikt over een wachtruimte waar de koffie of thee klaar staat. Er is een toilet met fonteintje. Parkeren: het hek staat open, rijd door naar de aangegeven parkeerplekken. Neem de bezoekersingang en de praktijk vind je aan je rechterhand.

Wie is Paola Pisu?

Mijn achternaam is Sardijns en van mijn vaders’ kant heb ik Italiaanse roots. Ik ben echter geboren en getogen in Enschede en voor de studie ooit vertrokken naar Zwolle waar ik nog woonachtig ben.

Vlakbij mijn woonplaats ligt het natuurgebied ‘Het Vechtdal’ en daar is ook mijn praktijk Hypnotherapie Dalfsen gevestigd sinds ik actief ben als register hypnotherapeut en -coach. ‘Het gereedschap ‘directe hypnose’ is een prachtige aanvulling op mijn coaching- & counselingpraktijk. Prachtig, omdat het veel sneller resultaten geeft. En dat past precies bij de vraag in deze tijd.’

Behalve de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut is Paola sinds 2003 gecertificeerd coach/counselor en gediplomeerd gewichtsconsulent. Daarnaast is zij al zo’n twintig jaar werkzaam als trainer/coach in organisaties en daardoor gespecialiseerd in alle werkgerelateerde problematiek. Vraagstukken die voortkomen uit werk; daar heeft Paola een antwoord op.

Werkwijze Hypnotherapie Dalfsen

Kenmerkend voor de werkwijze van Hypnotherapie Dalfsen zijn enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen die zelf de regie in handen nemen. Jij realiseert je dat je daarbij een gids nodig hebt die luistert en de tijd voor je neemt. Door de gedegen intake is duidelijk welke behandeling precies past bij jou behoeften en wensen. Daarbij ben ik intuïtief, stem ik me af op jou en daarnaast nog hartelijk, transparant en humorvol.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Dalfsen

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Dalfsen is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via bovenstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Dalfsen, Balkbrug, Dalmsholte, Dedemsvaart, Giethmen, Nieuwleusen, Ommen, Oudleusen, Rosengaarde, Vlisteren of Witharen? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Dalfsen annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Dalfsen tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Dalfsen ❤️ Praktijk Paola Pisu
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Paola Pisu is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Dalfsen ❤️ Praktijk Paola Pisu, Oude Oever 1, 7722VE, Dalfsen, Overijssel, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×