Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Breda ❤️ Praktijk Yoska Merkx

Hypnotherapie Breda praktijk Yoska Merkx

Hypnotherapie Breda (Noord-Brabant) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Bavel, Etten-Leur, Galder, Gilze, Oosterhout, Rijen, Rijsbergen, Terheijden en Ulvenhout.

Hypnotherapie Breda – de praktijk

Hypnotherapie Breda is gevestigd in de wijk Haagse Beemden. Er is gratis parkeerplaats voor de deur. De warme sfeervolle praktijk is gevestigd op de 1e etage. Voor mindervaliden is er de mogelijkheid om een sessie op de begane grond te krijgen. De praktijk is vanaf de A16 binnen 5 minuten te bereiken vanaf afslag Breda-Noord en met openbaar vervoer vanaf station Breda-Prinsenbeek in 10 minuten met de bus, lijn 2.

Wie is Yoska Merkx?

Yoska Merkx heeft haar hele werkzame leven gewerkt met mensen in allerlei functies. Ze heeft 14 jaar haar eigen beautycenter gehad en heeft de afgelopen jaren gewerkt met kwetsbare mensen. Ze werkt naast haar praktijk nog als jobcoach bij een stichting waar arbeidsmatige dagbesteding wordt aangeboden aan mensen die zo willen en kunnen participeren aan de maatschappij.

Een aantal jaren geleden belande Yoska in een burn-out. Van een werkpaard en altijd maar doorgaan kon dat opeens niet meer. Hoe dit kon en wat je lichaam maar vooral ook je brein hierin doet vond Yoska erg interessant en is zich hierin gaan verdiepen. Zo kwam ze via EFT bij hypnotherapie. Na een geaccrediteerde jaaropleiding is ze inmiddels gediplomeerd hypnotherapeute in haar eigen praktijk Hypnotherapie Breda. Naast hypnotherapie biedt Yoska ook auriculo therapie(oor acupunctuur) en EFT aan als ondersteuning van haar behandelingen.

De naam van Hypnotherapie Breda is Kompassie. KomPassie bevat naast Compassie (met een C) ook Kompas en Passie. Compassie betekent medeleven, meevoelen, belangstelling hebben.
Een kompas is een navigatie instrument en staat voor de richting die jij je leven wilt geven. Het stuur weer in eigen handen nemen en gericht op de toekomst waar jij wilt zijn.

Passie is een intens verlangen of een enthousiasme voor iets; datgene wat jij wilt bereiken. Deze drie elementen staan voor hoe ik bij Hypnotherapie Breda, samen met jou, werk aan jouw doelen.

Afspraak maken Hypnotherapie Breda

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Breda is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Breda, Bavel, Etten-Leur, Galder, Gilze, Oosterhout, Rijen, Rijsbergen, Terheijden of Ulvenhout? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Breda annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Breda tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Breda ❤️ Praktijk Yoska Merkx
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Breda is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Breda ❤️ Praktijk Yoska Merkx, Sleutelbloem 88, 4823CB, Breda, Noord-Brabant, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×