Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Boxmeer ❤️ Praktijk Gerry Wijnands

Hypnotherapie Boxmeer - Gerry Wijnands praktijk

Hypnotherapie Boxmeer (Noord-Brabant) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Beugen, Gennep, Heijen, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Stevensbeek en Zandkant.

Hypnotherapie Boxmeer – de praktijk

Hypnotherapie Boxmeer bevind zich in de gelijknamige plaats en gemeente Boxmeer, gelegen aan de snelweg A73, onder Nijmegen. In het ruime hypnose-opleidingscentrum worden tevens vele basis- en vervolgopleidingen gegeven en bevinden zich meerdere praktijkruimtes voor therapie. Een warm onthaal, grote wachtruimte, ruime opzet van de kantoren, toiletten, opleidingsruimte met bibliotheek en een rustige ambiance zijn enkele kenmerken van Hypnotherapie Boxmeer.

Wie is Gerry Wijnands?

Gerry, Hypnotherapie Boxmeer, werkte ruim 15 jaar als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daar zag ze hoe belangrijk het is om mensen persoonlijke aandacht te geven, het gaat tenslotte om de mens en niet om het ziektebeeld. Waar vroeger nog tijd was om een praatje of een wandelingetje in het bos met de mensen(patiënten) te maken is nu aan elke actie of behandeling een tijdslimiet verbonden en is er voor veel dingen geen tijd meer.

In verband met de hoge kostenposten worden ziekenhuizen gemanaged en in plaats vanuit je hart werken heb je nu te maken met een grote werkdruk die vaak veel stress oplevert en we weten allemaal dat dit verre van gezond is. Het een droom dat op een dag de medische zorg en de alternatieve zorg samen gaan werken en gelukkig zien we daar de laatste paar jaar al een flinke groei in maar is er ook nog veel te winnen.

Gerry is weinig bespaard gebleven waar het aandoeningen van haar gezondheid betreft, maar hierdoor is het voor haar alleen nog maar duidelijker geworden dat dit is wat ze wil nl.: mensen ondersteunen, met behulp van hypnose, op weg naar hun herstel. Ze maakte voor het eerst kennis met hypnose toen ze als proefpersoon fungeerde voor iemand die zelf de opleiding tot hypnotiseur had gevolgd. En door deze werkelijk wonderbaarlijke ervaring was er voor haar maar één weg, ze ging de opleiding tot internationaal registerhypnotherapeut volgen.

Daarna nam Gerry deel aan vrijwel alle mogelijke masterclasses op het gebied van hypnose maar ook aanverwante masterclasses omdat zij vindt dat wanneer je er maar één enkele cliënt mee kunt helpen de opleiding zinvol is geweest. In 2016 volgde zij ook de PSBK opleiding zodat ze nog een beter beeld heeft van alle psychosociale aandoeningen en hoe deze te kunnen behandelen. 

Hypnotherapie Boxmeer verzorgt nagenoeg dagelijks hypnosesessies voor elk voorkomend issue zowel van fysieke als van mentale aard. Of je nu wilt stoppen met roken, wilt afvallen of last hebt van een burn-out, angsten of stress, te weinig zelfvertrouwen, hoogtevrees, darmklachten, PTSS, reuma etc. etc. Het aantal sessies dat Gerry in de loop der jaren heeft verzorgd is inmiddels ontelbaar en de mailtjes, de telefoontjes en kaartjes die ze krijgt van tevreden cliënten zijn voor haar van onschatbare waarde.

Gerry behandeld zowel kinderen (vanaf 6 jaar) als volwassenen. Afkomst, kleur, geloofsovertuiging of ras maken voor haar geen enkel verschil. Wanneer iemand voor haar kiest, kiest zij voor hem/haar en zal alles doen wat binnen haar macht ligt om te helpen.

Gerry geeft in Hypnosecentrum Nederland ook regelmatig les en inmiddels heeft ze zelf al een aantal masterclasses geschreven voor hypnotiseurs die zich willen verdiepen in hun vak.. Zij verzorgt de lessen van regressie tijdens module 3 van de hypnose opleiding, maar ook de door haar geschreven masterclass regressie, masterclass hypnose bij kinderen die ook van de hand van Gerry komt, samen met collega Arno verzorgt zij de masterclass virtuele maagband, ze schreef zowel voor hypnotiseurs maar ook voor alle andere belangstellenden de 2-daagse workshop persoonlijk energetische balans en als verdieping daarop de masterclass energetische hypnose.

Wilt u weten wat Gerry voor u kan betekenen dan kunt u bij haar terecht voor een gratis spreekuurgesprek maar als dat makkelijker is voor u dan kunt u ook een terugbelverzoek voor haar achterlaten en belt Gerry u z.s.m. terug.

Gerry neemt altijd ruim de tijd voor u ook tijdens het intakegesprek om u zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Boxmeer

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Boxmeer is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Boxmeer, Beugen, Gennep, Heijen, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Anthonis, Stevensbeek of Zandkant.? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Boxmeer tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Boxmeer ❤️ Praktijk Gerry Wijnands
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Boxmeer is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Boxmeer ❤️ Praktijk Gerry Wijnands, Heinz Moormannstraat 1/A, 5831AS, Boxmeer, Noord-Brabant, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×