Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Belfeld ❤️ Praktijk Marielle Stroeken

Receptie van Hypnotherapie Belfeld

Hypnotherapie Belfeld (Limburg) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Baarlo, Helden, Kessel, Maasbree, Reuver, Steyl, Swalmen, Tegelen en Venlo.

Hypnotherapie Belfeld – de praktijk

Ten zuiden van Venlo in Belfeld vind je onze praktijk Hypnotherapie Belfeld. We zijn makkelijk bereikbaar door ontsluiting van de snelweg A73 afslag Belfeld. Vanaf de snelweg is het ca 2 minuten rijden tot aan onze praktijk. Je kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein voor de deur. Ons pand is uiterst geschikt voor minder validen. Ook met het openbaar vervoer zijn we op ca 3 minuten loopafstand verwijderd van een bushalte. Ons adres is Craenakker 3, 5951 CC Belfeld.

Wie is Marielle Stroeken?

Marielle StroekenRuim 6 jaar geleden ben ik gefascineerd geraakt door de kracht van hypnose. Deze passie heb ik omgezet en heb er mijn dagelijkse werk van gemaakt, o.a. in mijn praktijk Hypnotherapie Belfeld. In mijn beleving heb ik dan ook het mooiste en meeste dankbare werk wat er is.

In de afgelopen jaren heb ik laten zien, dat wanneer je hypnose met je hart toepast, dat er wonderbaarlijke resultaten volgen na een hypnosebehandeling. Ook werken we nauw samen met meerdere artsen en ziekenhuizen. Ik ben dan ook vastberaden om hypnose dichter bij onze medische wereld te brengen.

Deze combinatie heeft geresulteerd in duizenden behandelingen, meerdere  succesvolle hypnosepraktijken in Nederland (o.a. Hypnotherapie Belfeld) en Duitsland, maar het heeft me ook gemaakt tot docent en Coach van hypnosetherapeuten internationaal. Deze hele  onderneming voer ik samen met mijn partner Mark, maar ook in samenwerking met het Hypnovital Franchise BV. Samen zullen we ons inzetten om nog meer mensen en kinderen te kunnen helpen met hun issues en hypnose naar een hoger level te brengen.

Afspraak maken bij Hypnotherapie Belfeld

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Belfeld is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Belfeld, Baarlo, Helden, Kessel, Maasbree, Reuver, Steyl, Swalmen, Tegelen of Venlo? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Belfeld annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Belfeld tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Belfeld ❤️ Praktijk Marielle Stroeken
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Hypnotherapie Belfeld is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Belfeld ❤️ Praktijk Marielle Stroeken, Craenakker 3, 5951CC, Belfeld, Limburg, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×