Hypnose & Hypnotherapie

Medische hypnose en hypnotherapie

Hypnotherapie Assen ❤️ Praktijk Harry Heeg (video)

Hypnotherapie Assen - Harry Heeg hypnose praktijk buitenzijde

Hypnotherapie Assen (Drenthe) is een praktijk voor hypnotherapie en hypnose in o.a. Beilen, Bovensmilde, Diever, Emmen, Gieten, Ubbena, Vries, Zeijerveen en Zuidlaren.

Hypnotherapie Assen - Harry Heeg
Hypnotherapie Assen - Harry Heeg

Hypnotherapie Assen – de praktijk

De praktijk van Hypnotherapie Assen is gelegen direct naast het woonhuis. De praktijk is sfeervol en praktisch ingericht en beschikt over een separaat toilet en wasgelegenheid. Daarmee is de praktijk ook geschikt voor mindervaliden. Parkeren van auto’s kan direct voor de deur en is gratis.

Wie is Harry Heeg?

Van origine is Harry afkomstig uit Friesland maar woont en werkt in het mooie Drentse Assen. Harry is al jarenlang actief als register hypnotherapeut in zijn eigen praktijk Hypnotherapie Assen. Er zijn dan ook bijna geen problemen die hij nog niet is tegengekomen. Harry voelt als geen ander aan hoe hij zijn cliënten het beste kan helpen. Zo neemt hij de tijd voor een intake gesprek en stemt de behandeling exact af op de behoeften en wensen van zijn cliënten. Een echt mensen-mens dus!

Behalve de opleiding tot Register Hypnotherapeut heeft Harry vele masterclasses doorlopen waardoor zijn specialismen immens te noemen zijn. Fysieke ongemakken als ook mentale problemen, Harry gaat geen uitdaging uit de weg. Naast hypnotherapie kan Harry ook gebruik maken van regressietherapie en het Simpson Protocol, beide krachtige methodes om definitieve veranderingen teweeg te brengen.

Afspraak maken Hypnotherapie Assen

Een afspraak maken bij Hypnotherapie Assen is snel en eenvoudig te realiseren. Indien u een reservering wilt maken voor een hypnotherapie behandeling, kan dit via onderstaand reserveringsformulier. Direct na uw reservering ontvangt u een afspraakbevestiging per e-mail met daarin alle relevante gegevens. Woont u niet in Assen, Beilen, Bovensmilde, Diever, Emmen, Gieten, Ubbena, Vries, Zeijerveen of Zuidlaren? Maak een afspraak bij een hypnotherapeut in uw eigen omgeving.

Liever niet zelf online uw afspraak inboeken? Bel ons gratis servicenummer 0800-0177 en een reserveringsmedewerker helpt u graag met het maken van uw afspraak.

Laden...

Hypnotherapie Assen annuleringsvoorwaarden

Annuleringen zijn bij Hypnotherapie Assen tot 24 uur voor aanvang gratis. U kunt annuleren door op de link te klikken in uw afspraakbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen na het inboeken van uw afspraak. Annuleringen binnen 24 uur voor aanvang kunnen eenmalig omgezet worden naar een ander datum/tijdstip.

  • Hypnotherapie Assen ❤️ Praktijk Harry Heeg (video)
Geen vergoeding door zorgverzekeraars Harry Heeg is aangesloten bij de beroepsvereniging HVNL maar wordt niet vergoed vanuit een aanvullend zorgpakket
Hypnotherapie Assen ❤️ Praktijk Harry Heeg (video), Buitenbree 17, 9403JK, Assen, Drenthe, Nederland - Telefoon: 0800-0177

Installeer als webapp

Ja, graag!
×